Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / A LIPOSZÓMA

A LIPOSZÓMA

A LIPOSZÓMA

Liposzómák, jól hangzik igaz? …De mire is jó pontosan a liposzóma, mint összetevő a kozmetikában? …És mire kell odafigyelni, ha ilyen hatóanyagú krémet használunk?

A liposzómák pozitív hatásai kétféleképpen is megnyilvánulak kezelesék alkalmazása során. Egyrészt a bőr mélyebb hámrétegeibe is lejut, másrészt az utánna használt kozmetikumok hatóanyagait is magához húzza, így azokkel együtt tölti fel bőrünket.

A liposzóma rétegei közé értékes hatóanyagok kaptak helyet, valamint hatásának köszönhetően a kezelés folyatatásaként használt krém is hatásosabb lesz.

Mire érdemes odafigyelni?

A Liposzóma előtt és után használt krémek miután lejutnak a legalsóbb hámrétegekbe, ezért ne alkalmazzunk egyidejüleg olyan készítményt, amely allergiát okozó tartósítószereket vagy parfümanyagokat tartalmaz. A toxSKINCARE egyiket sem tartalmaz!

A toxSKINCARE és a liposzómák

A toxSKINCARE termék család négy tagja is tartalmaz Q10 Liposzómákat, mely által a krém környezetünk hatásai ellen is véd, hiszen ezek a Liposzómák megkötik a szabadgyököket, így megakadályozva a légszennyeződés, az UV- sugárzás és elektroszmog okozta károsodást. Bőrfeszesítő hatása már néhány hét használat után érzékelhető! Egyedülállónak számít mindegyik, formájuk és professzionális összetételük miatt, hiszen Argireline és Q10 hatóanyag tartalmuknak köszönhetően szisztematikusan tüntetik el a ráncokat.

A toxSKINCARE Ultimate Lifting Serum és Roller, toxSKINCARE Eye Cream és a toxSKINCARE 24h Cream (normál és vegyes bőrre, száraz és érzékeny bőrre) is tartalmaz Q10 Liposzómákat, és használatuk a előnyei közül néhány:

  •  Nem tartalmaznak semmilyen konzerváló anyagot, ásványolajat, vagy PEG-t.
  •  Minden bőrtípusra ajánlottak, bőrgyógyászatilag teszteltek.
  •  Mélyebb felszívódás a mikromolekuláris technológiának köszönhetően.
  •  Energia-Lifting nagy koncentrátumú Argireline, Hyaluronsav és Q10 liposzóma segítségével.

A toxSKINCARE kozmetikai termékcsaládból extra hatásos, szisztematikus kezelések állíthatóak fel, és az anti aging-kezelések tökéletes kiegészítői-

 

tx_contactWEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+3670 596 14 22

ugrás fel