Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / toxSKINCARE – a ránctalanítás új dimenziója

toxSKINCARE – a ránctalanítás új dimenziója

toxSKINCARE - a ránctalanítás új dimenziója

toxSkincare – a ránctalanítás új dimenziója

Azonnali lifting hatás tűszúrások nélkül! Próbáld ki a legújabb arcfiatalító eljárást, mely méreganyagok nélkül és tartósan tünteti el a ráncokat!

A toxSkincare egy német, prémium minőségű professzionális kozmetikai termékcsalád, mely orvosi tisztaságú, egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is.

A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, a művi mimika pedig teljesen kizárt!

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyagai az Argireline és a Hyaluronsav, melyek nagymértékben hozzájárulnak a ráncok csökkentéséhez és megelőzéséhez. Az argireline lokális pihentető és ránccsökkentő hatása leginkább egy botox kezeléshez hasonlítható, ám túladagolni lehetetlen, így a művi mimikai hatás kizárt!

A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, sőt, értékes összetevői folyamatos használat mellett a további ráncok kialakulását is megelőzik.

A termékcsalád és a vele végzett kozmetikai kezelés, magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, jelentősen csökkenti az arc, nyak, dekoltázs ráncait. B5 provitamin, A -,E-vitamin, édesmandula olaj tartalmának köszönhetően védi, hidratálja és ápolja a bőrt. Q10 liposzómái megkötik a szabadgyököket, így segítik megelőzni a légszennyezés és az UV sugárzás okozta károsodásokat.

Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása már egy alkalom után érezhető!

tSC_Serum_0079p_08-08-12

A toxSKINCARE kozmetikai család  nem tartalmaz:

 • Pegeket
 • Ásványi olajokat
 • Kémiai konzerváló anyagokat

A toxSKINCARE kozmetikai család hatóanyagai:

 • Nagy dózisú Argireline
 • Nagy dózisú Hyaluronsav
 • A és E-vitamin
 • Coenzym Q10
 • B5 provitamin
 • Édes mandula olaj
 • Olivaolaj
 • Shea vaj
 • Nagy dózisú Hammamelis
 • Vitamin E Florasome
 • Barna alga
 • Koffein
 • Gesztenyéből nyert Flavonoid
 • A toxSkincare nem végez állatkísérleteket!
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt kozmetikum
 • Mivel minden hatóanyagunk biztonságos, kismamák számára is tökéletes bőrfiatalítási megoldás
 • Peg, ásványi olaj, és kémiai tartósítószert nem tartalmaznak
 • Többszörösen magas hatóanyag koncentrátumokkal előállított professzionális kozmetikumok, német minőségi garanciával.
 • A botolium injekciót helyettesítő kozmetikum, mely természetes úton, méreg és vegyszerek nélkül segít eltüntetni a ráncokat.
 • Tökéletes kiegészítés botolium injekciós kezelés után, annak hatása hosszabb távú lesz termékeink segítségével
 • Plasztikai sebészek rendszeresen ajánlják szépészeti beavatkozások után kozmetikumainkat, mert azok teljesen biztonságosak és megnövelik a beavatkozások hatásának idejét és nem okoz pigmentelváltozást
 • A botolium injekciót helyettesítő kozmetikum, mely természetes úton, méreg és vegyszerek nélkül segít eltüntetni a ráncokat.
 • Tökéletes kiegészítés botolium injekciós kezelés után, annak hatása hosszabb távú lesz termékeink segítségével
 • Plasztikai sebészek rendszeresen ajánlják szépészeti beavatkozások után kozmetikumainkat, mert azok teljesen biztonságosak és megnövelik a beavatkozások hatásának idejét és nem okoz pigmentelváltozást
 • Mikromolekuláris hatóanyagai révén a bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki a hatását, ott ahol a sejt anyagcsere folyamatok zajlanak.
 • A toxSKINCARE család használatával kizárt a művi mimikai hatás.

.

 • A toxSkincare az elsők között volt aki kiemelt, nagy dózisú hatóanyagként használta az Argirelinét. Az Argireline egyedülálló hatása mára közismert a ránctalanításban,  így méltán kapta a „botox hatású” hatóanyag jelzőt.
 • Tökéletes megoldás a nagyon száraz vagy extra érzékeny bőr ápolására.
 • Kiegyensúlyozott zsírsav tartalmuknak, és gyulladás gátló hatóanyagaiknak köszönhetően kiválóan alkalmas a problémás, aknes, heges bőr kezelésére is.
 • A termékekben teljes mértékben organikus és megbízható hatóanyagokat használunk
 • Luxus megjelenés és professzionális hatóanyagok megfizethető áron
 • Egyszerű használata lehetővé teszi az otthoni bőrfiatalítást

Argireline

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyaga az Argireline, ez a hatóanyag nagymértékben hozzájárul a ráncok csökkentéséhez. Lokális pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően, üde és természetes külsőt eredményez. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, túladagolni lehetetlen, így a mimikai művi hatás kizárt.

.

Hol keletkeznek a ráncok?

Az agy elküldi az izmok összehúzódásához szükséges impulzust , ami az idegrostokon keresztül majdnem az izmokig jut. Az izmok és az idegszálvégződések között egy kis hézag (synapszis szakadék) található. Az ideg impulzus nem tudja megkerülni ezt a hézagot. Amint az idegvégződéshez ér egy impulzus, úgynevezett neurotranszmitter szabadul fel.  Jelen esetben  az Acetylcholine (Ach).

Ezek után az izom összehúzódik. Minél erősebben érkezik az impulzus az idegvégződésekhez, annál több Ach szabadul fel. Minél több Ach érkezik az izmok receptoraihoz, annál jobban húzódnak össze az izmok.

Az Argireline a synapszis hézagban fejti ki hatását az által, hogy az izom receptorokhoz kevesebb Ach jut el. Ezért az izmok nem húzódnak össze olyan erősen, gyorsabban regenerálódnak, így a ráncok környékén a bőrszövet kisimul. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, és nem bénítja az izmokat. A regenerálódást és a bőr kisimulását a termék további hatóanyagai szintén segítik. Így érhető el a tökéletes ránckisimítás, biztonságosa, kockázat nélkül.

Miért fontos a Hyaluronsav ?

Szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotó eleme, mellyel az öregedéssel párhuzamosan csökken a szervezetben, így ideje elgondolkodni az utánpótlásról! A kozmetikai ipar előszeretettel használja fel hatóanyagként a ráctalanítás alkalmazására, de hogyan lehet a kezelés igazán hatásos?

A Hyaluronsav egy olyan fehérje, amely megtalálható az emberi szervezetben. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A Hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét. Ez a  sav felelős a szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő, valamint folyadékmegőrző képességéért. A Hyaluronsav a kötőszövetben  összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv, mint például a bőr rugalmasságát és feszességét.

A HA-t öregedésgátló hatásának köszönhetően helyi kezelésre és kiegészítőként fogyasztva egyaránt évek óta használják. A kozmetikai iparban felfedezték, hogy a HA védi a bőrt az öregedés ellen, és segít visszaállítani annak simaságát és rugalmasságát a hidratáció fenntartásával.

Termelődése a húszas életévekben kezd elcsökkenni, (azonban ilyenkor csak alig észrevehetően,) majd ez vezet egyre rohamosabb mértékben az öregedés jeleinek kialakulásához, mint az  ízületi fájdalmak, lassúbb és nehezebb mozgás, szabad gyök-képződés, ráncok, pigmentzavarok.

A  folyamatot megfelelő életformával, táplálkozással, folyadékfogyasztással és étrend-kiegészítőkkel lelassíthatjuk, vagy akár vissza is fordíthatjuk, ezért érdemes megreformálnunk életvitelünket. Ezek az ismérvek alátámasztják, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a Hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

.

Dr. David Sharp, plasztikai sebész, Brisbane, Ausztrália

“In my clinic we’ve used the toxSkincare products to extend and prevent the effects of the Botox treatments. In my opinion, for a really good professional it’s more important to have satisfied patients than have patients, who return as often as possible. I recommend toxSincare Lifting serum for home setting and surgical purposes too.”

“Klinikámon a toxSkincare termékeit évek óta nagy sikerrel alkalmazzuk a botulinum, azaz botox kezelések hatásának meghosszabbítására és megelőzésre is. Úgy gondolom, egy igazán jó szakembernek nem az a legfontosabb, hogy páciensei minél gyakrabban térjenek vissza, hanem az, hogy minél elégedettebbek legyenek. Mind otthoni használatra, mind sebészeti célokra ajánlom a toxSincare Lifting szérumot.”

.

Yuko Fukano, bőrgyógyász szakorvos, Japán Bőrgyógyászati Egyesület

“Working as dermatologist, I only use products, that perfectly meet the modern professional requirements. The toxSkincare products can be used safely after and before any treatment, because it does not contain irritating, allergenic toxins. My patients use commonly German products at home, at each point in Japan – their satisfaction is the guarantee of success for me.”

“Bőrgyógyászként kizárólag olyan termékekkel dolgozom, melyek tökéletesen megfelelnek a mai modern szakmai elvárásoknak. A toxSkincare termékei biztonságosan alkalmazhatóak bármely kezelés után és előtt, hiszen nem tartalmaznak irritáló, allergizáló méreganyagokat. Pácienseim Japán minden pontját rendszeresen használják otthon is a német termékeket, elégedettségük számomra is garancia a sikerre.”

Kipróbálnád organikus, mégis luxus
minőségű 
termékeinket otthonodban?

Vásárold meg őket még ma a webshopunkban!

Kozmetikus vagy?
Érdekelnek a kezeléseink?

Olvass tovább!

A tű nélküli mezoterápiás kezelésről

Orvosok által közvetlen injekciózással természetesen bejuttathatóak a hatóanyagok a bőrbe, viszont a kozmetikai ipar régóta küzd ennek a fájdalommentes kozmetikai alternatívájának a kifejlesztésével. Ezen a területen jelent az elektroporáció (tű nélküli mezoterápia) igazi nagy áttörést, mely igazából egy orvos-kozmetikai eljárás. Kozmetikusok és orvosok is alkalmazzák a világ minden pontján ezt a kezelési módszert.

Az eljárás II. generációs tű nélküli mezoterápiás készülékkel teljesen fájdalommentes, sőt, még kellemes ‘mikromasszázs’ érzet is tapasztalható.  A hagyományos ‘tűs’ mezoterápia során egy automata pisztollyal extra vékony injekciós tűn keresztül adagolják a hatóanyagot a bőrbe, míg a  ‘tű nélküli’ mezoterápiánál egy mezoterápiás készülékkel, ún. elektroporátorral juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe.

A kezelés lényege, hogy a készülék speciális hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falait, és ezeken a kis csatornákon keresztül juttatjuk be a szükséges hatóanyagokat. Az eljárás során a kezelőfejet mozgatjuk a bőr felületén (hasonlóan mint az ultrahang kezelésnél), azaz lassú körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrfelületet.

Mivel a bőr mélyebb rétegeiben dolgozunk, az orvosi sterilitás alapkövetelmény, így erre a szakember kiemelt figyelmet fordít. (Egyszer használatos steril gumikesztyűvel végzett kezelés mellett, orvosi bőrfertőtlenítés szükséges.) A kezelés végén a páciens azonnal végezheti mindennapi tevékenységét.

Mezoterápiás kezelés

Extra mennyiségű hyaluronsavval és botox hatású argireline-nel:

Tű-nélküli-mezoterápiás-kezelésA mezoterápia napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai hatóanyag bejuttató rendszere, mely áttörve a bőr természetes védelmi hálóján, a hatóanyagokat egészen a sejtek legmélyére képes juttatni. A kezelés eredményeképpen a sejtek újrastrukturálódnak, a kollagén termelődés fokozódik, a mimikai ráncok látványosan csökkennek.

A toxSkincare termékcsalád tagjai mind steril, orvosi tisztaságú összetevőket tartalmaznak, így a mezoterápiás eljárás tökéletes hatóanyag koncentrátumai. A kezelést maximális higiénia mellett, steril gumikesztyűben végezzük, így ez semmilyen kockázatot nem jelent vendégünk számára!

Az eljárás során 2 ml tiszta hyaluronsavat és 4 ml toxSkincare szérumot juttatunk a bőrbe, külön figyelmet fordítva a ráncok környékére.

A folyamat minden lépése (letisztítás, radírozás, mezoterápia, masszázs és befejezés) toxSkincare termékekkel történik, így már az első perctől kezdve elindul a ránctalanítás.

A kezelés már egy alkalom után látványos eredményt garantál,
az otthoni termékek használata pedig hosszú hónapokig fenntartja annak hatását.

Szakembereknek milyen előnyöket nyújt a toxSKINCARE?

• A toxSKINCARE termékek a konkurens kozmetikumokkal összehasonlítva jóval kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Hatóanyagtartalmát és a gyönyörű megjelenését figyelembe véve verhetetlen a kozmetikai piacon.

• Tökéletesen hidratál és intelligens bőrfelismerő formulája a bőrtípushoz igazodva fejti ki hatását. Minden bőrtípusra ajánlott.

• A tű nélküli és a lézeres mezoterápia tökéletes hatóanyag koncentrátuma.termék-tox02

• Tökéletes kiegészítője minden ránckisimító és fiatalító kezelésnek. A hyaluronsavas ráncfeltöltő kezelés hatóidejének meghosszabbítására számos bőrgyógyászati rendelőben alkalmazzák.

• Gazdaságosabb, kabin kiszerelésben is kapható, melyet szintén gyönyörű üvegtégelyben kínálunk.

• Exkluzív kabin termékeink minden kozmetika dísze lehet, hiszen gyönyörű megjelenésével mindenkinek felkelti az érdeklődését.

• toxSKINCARE referencia szalonunkban és bemutató termünkben lehetőséget biztosítunk minden vásárlónk számára a személyes tanácsadásra és termékeink kipróbálására.

• toxSKINCARE termékeink kombinálásával számtalan egyéni kezelési tervet építhetünk fel, minden bőrtípusra.

• Szakmai vásárlóink számára személyes továbbképzést és tanfolyamot biztosítunk.

Vásárold meg kabin termékeinket webshopunkban!

refReferencia szalonokat keresünk, melyek prémium szolgáltatások, és prémium termékek forgalmazásával szeretnék bővíteni szolgáltatási, és eladási termékeik listáját.

A szisztéma szerint dolgozó kozmetikusok világszerte sikeresebbek a termékeladásban is, hiszen a vendégek érdeke, hogy a mikromolekuláris hatóanyagú kezelések hatását az otthoni bőrápolás során használt termékekkel fokozzák és megtartsák. A szisztéma megértése után ez egyértelmű minden vendég számára, és ezáltal nem jelent problémát a kozmetikusoknak az otthoni termékeladás.

Speciális kezeléseink kizárólag toxSkincare referencia szalonjainkban érhetőek el, melyek folyamatos csoportos és egyéni oktatásban is elsajátíthatóak a kezeléshez szükséges anyagok megrendelésével.

Legyél prémium szalon prémium vendégek számára! Ha te is szeretnéd prémium szolgáltatásokkal és termékekkel bővíteni szalonod repertoárját, akkor csatlakozz hozzánk! Legyen  a Te szalonod is referencia szalon és legyél kiemelt partnerünk!

További szakmai információinkat, kezdőcsomag és tanfolyam ajánlónkat megtalálod szakmai oldalunkon:
SZAKEMBEREKNEK

ugrás fel