Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Szakembereknek / Ajánlataink szakembereknek

Ajánlataink szakembereknek

Ajánlataink szakembereknek

Ajánlataink szakembereknek – Ismerd meg ránctalanítás új korszakát!

A szépségipar és a kozmetika világában állandóan változó trendek és fejlődő technológiák vannak, melyekkel kozmetikusként folyamatosan lépést kell tartanunk, hogy a vendégeinknek mindig a legjobbat nyújthassuk. Így érhetjük el, hogy egyre hatékonyabb és biztonságosabb kezeléseket kínálhassunk. A különböző kozmetikus képzések közül nehéz kiválasztani azokat, melyek valóban hasznosak és professzionálisak. Velünk egy egyéni, személyre szabott kozmetikus oktatás keretén belül megismerheted és elsajátíthatod a legmodernebb organikus ránctalanító és bőrtökéletesítő kezeléseket! Mindenképp ismerd meg a ToxSkincare kezeléseit és termékeit, ha kozmetikusként neked is fontos a folyamatos továbbképzés és igényes, jó minőségű, professzionális termékek és technológiák megismerése, alkalmazása.

Mitől különleges a ToxSkincare?

A toxSkincare egy német, prémium minőségű professzionális kozmetikai termékcsalád, mely orvosi tisztaságú, egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is. A ToxSkincare kezeléseit és termékeit botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, sőt, értékes összetevői folyamatos használat mellett a további ráncok kialakulását is megelőzik. Bőrgyógyászok és plasztikai sebészek előszeretettel ajánlják a ToxSkincare kezeléseit és termékeit egy-egy komolyabb orvosesztétikai beavatkozás után, hiszen a termékek felgyorsítják a bőr regenerálódását.

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyagai az Argireline és a Hyaluronsav, melyek nagymértékben hozzájárulnak a ráncok csökkentéséhez és megelőzéséhez. Az argireline lokális pihentető és ránccsökkentő hatása leginkább egy botox kezeléshez hasonlítható, ám túladagolni lehetetlen, így a művi mimikai hatás kizárt!

A termékcsalád és a vele végzett kozmetikai kezelés, magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, jelentősen csökkenti az arc, nyak, dekoltázs ráncait. B5 provitamin, A -,E-vitamin, édesmandula olaj tartalmának köszönhetően védi, hidratálja és ápolja a bőrt. Q10 liposzómái megkötik a szabadgyököket, így segítik megelőzni a légszennyezés és az UV sugárzás okozta károsodásokat. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása már egy alkalom után érezhető! Az egyéni kozmetikus oktatás ideje alatt nem csak a kezelésekkel, hanem a termékcsaláddal is részletesen megismerkedhet minden kozmetikus.

A ToxSkincare termékei nem tartalmaznak:

PEG – sztómaeszköz

Paraben

Illat – és méreganyagok

Kémiai konzerváló anyagok

Kozmetikus oktatás Neked is !

Egyéni kozmetikus oktatás megrendezése folyamatosan zajlanak kiemelt referencia szalonjainkban, melyeket vezető kozmetikusunk tart. Más oktatásokkal ellentétben mi egyedi képzéseket indítunk, így teljesen személyre szabottan és csak veled foglalkozik majd oktatónk. Azokat a kezeléseket és technológiákat ismerheted meg, melyek téged érdekelnek és minden kérdésedre választ kaphatsz, anélkül, hogy mások zavarnák az oktatást felesleges kérdésekkel, hozzászólásokkal. Megfigyelheted kezeléseinket modellen, vagy saját bőrödön is kipróbálhatod, hogy te is első kézből megtapasztalhasd a jótékony hatásokat, melyeket majd vendégeidnek is elmondhatsz.

Hozzád igazodunk! Azért is előnyös az egyéni kozmetikus oktatás, mert nem kell azon aggódnod, hogy el tudsz e jönni a kozmetikus oktatás időpontjára. Jelöld meg Te a neked megfelelő időpontot és mi mindenképpen figyelembe vesszük!

Hogyan működik a kozmetikus oktatás nálunk?

Válaszd ki egy kezelésünket, technológiánkat, amely különösen érdekel és szívesen megismernéd a menetét. Egy 2 órás oktatás keretén belül részletesen megismerheted termékeinket, szisztéma szerinti kezeléseinket és kipróbálhatod saját bőrödönhozhatsz modellt, akin megmutatjuk, illetve, amennyiben szeretnéd, biztosítunk modellt, akin elvégzi kozmetikusunk az általad választott kezelést és te végig figyelheted azt.

Garantáljuk, hogy az együtt töltött 2 óra alatt minden kérdésedre választ kaphatsz, hiszen oktató kozmetikusunk nap mint nap végzi ezeket a kezeléseket, így elmondhatja saját tapasztalatait, vendégei véleményét. Az apró részletektől kezdve a hatóanyagokon, márkán keresztül minden részletre kitérő oktatást biztosítunk, így a vendégeidet felkészülten várhatod a saját kozmetikádban, hiszen minden felmerülő kérdésre már tudni fogod a választ.

ToxSkincare kezeléseink

Hírességek, akik ToxSkincare-t ajánlják:

Mahó Andrea

Mahó Andrea élete folyamatos pörgés, épp ezért nagyon fontos számára, hogy megfelelő kezelésekkel szépítse arcbőrét. A mindennapos hatások miatt nagyon fontos Andrea számára, hogy arcápolása során naturális, természetes összetevőjű termékeket használjon, ezzel is kímélve arcbőrét a mesterséges anyagoktól, így  termékeink kíméletesek az arcbőréhez,  mégis kíméletlen a legapróbb ráncaihoz is. Kezeléseinkre rendszeresen visszajáró vendégünk.

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna is a toxSkincare termékei esküszik, ha arcbőrének fiatalon tartásáról van szó. Korinna már a 20-as évei közepén elkezdett arcbőrének megfelelő ápolásáról gondoskodni, hiszen tudja, hogy már ilyenkor kialakulnak az első szemkörnyéki és mimikai ráncok.  ToxSkincare kezelések a termékekkel kiegészítve felér egy botox kezeléssel, ez mellett teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, így Korinna arcbőre megőrizheti ragyogását!

Vásáry André

Vásáry André nagyon sok figyelmet szentel arcbőre állapotára, hiszen tudja, hogy az igényes külső alapja a megjelenés. André azért szereti ezt a kezelésünket, mert a botox kezelésekkel ellentétben ez teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, mégis kisimul és megújul tőle az arcbőr. Minden férfitársának előszeretettel ajánlja a ToxSkincare-t.

Mádai Vivien

Mádai Vivien akkor ismerkedett meg a ToxSkincare termékeivel és kezeléseivel, amikor kisfiával volt várandós. Azóta is rendszeresen visszajár referencia szalonunkba. Vivien hisz a természet erejében gyógyító erejében, épp ezért is szereti ennyire organikus termékeinket. A toxSkincare termékeivel Ő is megelőzi a ráncok és bőrproblémák kialakulását!

Szakembereknek milyen plusz előnyöket nyújt a toxSKINCARE?

• A toxSKINCARE termékek a konkurens kozmetikumokkal összehasonlítva jóval kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Hatóanyagtartalmát és a gyönyörű megjelenését figyelembe véve verhetetlen a kozmetikai piacon.

• Tökéletesen hidratál és intelligens bőrfelismerő formulája a bőrtípushoz igazodva fejti ki hatását. Minden bőrtípusra ajánlott.

• A tű nélküli és a lézeres mezoterápia tökéletes hatóanyag koncentrátuma.

• Tökéletes kiegészítője minden ránckisimító és fiatalító kezelésnek. A hyaluronsavas ráncfeltöltő kezelés hatóidejének meghosszabbítására számos bőrgyógyászati rendelőben alkalmazzák.

• Gazdaságosabb, kabin kiszerelésben is kapható, melyet szintén gyönyörű üvegtégelyben kínálunk.

• Exkluzív kabin termékeink minden kozmetika dísze lehet, hiszen gyönyörű megjelenésével mindenkinek felkelti az érdeklődését.

• toxSKINCARE referencia szalonunkban és bemutató termünkben lehetőséget biztosítunk minden vásárlónk számára a személyes tanácsadásra és termékeink kipróbálására.

• toxSKINCARE termékeink kombinálásával számtalan egyéni kezelési tervet építhetünk fel, minden bőrtípusra.

• Szakmai vásárlóink számára személyes továbbképzést és tanfolyamot biztosítunk.

Kozmetikusok, akik a ToxSkincare-t ajánlják

Kisfilmjeink kezeléseinkről

Bővítsd vendégkörödet, legyél referencia szalonjaink legújabb tagja!

 Számunkra nagyon fontos, hogy a bennünket választó kozmetikusok és a vendégeik is maximálisan elégedettek legyenek! Hiszünk abban, hogy a prémium szolgáltatások és szakszerű, releváns tapasztalatok meghozzák a gyümölcsét, és a már meglévő vendégek mellett új vendégeket is köszönhetnek a szalonok. A ToxSkincare működését egy erős marketing csapat támogatja nap, mint nap, aminek köszönhetően a közösségi platformokon széles körben tudjuk népszerűsíteni termékeinket és kezeléseinket.

Referencia szalonokat keresünk, melyek prémium szolgáltatások, és prémium termékek forgalmazásával szeretnék bővíteni szolgáltatási, és eladási termékeik listáját. A toxSKINCARE egy olyan innovatív márka, amely szisztéma szerinti építi fel mind az otthoni bőrápolást mind a szalonkezeléseket. A toxSKINCARE áttörés az anti-aging kezelések területén, egy olyan német, prémium minőségű és exkluzív megejelésű kozmetikai termékcsalád, amely minden bőrtípusra optimális megoldást nyújt.

A szisztéma szerint dolgozó kozmetikusok világszerte sikeresebbek a termékeladásban is, hiszen a vendégek érdeke, hogy a mikromolekuláris hatóanyagú kezelések hatását az otthoni bőrápolás során használt termékekkel fokozzák és megtartsák. A szisztéma megértése után ez egyértelmű minden vendég számára, és ezáltal nem jelent problémát a kozmetikusoknak az otthoni termékeladás.

Speciális kezeléseink kizárólag toxSKINCARE referencia szalonjainkban érhetőek el, melyek folyamatos csoportos és egyéni oktatásban is elsajátíthatóak a kezeléshez szükséges anyagok megrendelésével.

 

Együttműködés orvosesztétikai szalonokkal ás bőrgyógyászokkal

Napjainkban egyre inkább elvárásként fogalmazódik meg, hogy egy-egy szakember, legyen szó kozmetikusról, bőrgyógyászról, plasztikai sebészről, ne csak úgynevezett „részmegoldásokkal” szolgáljon, ne csak bizonyos területekre és módszerekre fókuszáljon, hanem nyújtson teljes körű szolgáltatást vendégei részére. Az élet minden területére igaz, hogy a leghatásosabban akkor tudunk egy adott problémát megoldani, ha több oldalról is célba vesszük azt, feltérképezzük a megoldási lehetőségeket és komplex kezelési tervet állítunk össze. Ennek okán a szépségmegőrzéssel, bőrtökéletesítéssel foglalkozó szakemberek munkáját nem lehet élesen elválasztani egymástól, azok csak együtt, „kéz a kézben” működhetnek eredményesen. Mivel az emberi szervezet működése rendkívül összetett, egy adott problémát meg kell közelítenünk a külső és belső folyamatok oldaláról is. Együttműködve mind az orvos esztétikai, mind a kozmetikai, mind a bőrgyógyászati beavatkozások lényegesen hatékonyabbá válnak!

Várjuk olyan bőrgyógyászok és orvosesztétikai központok jelentkezését is, akik szívesen megismerkednének a ToxSkincare termékeivel. 

A ToxSkincare termékei és kezelései segítik a műtétek eredményességét, hiszen már a beavatkozás előtt képes felkészíteni a bőrt, így a gyógyulási folyamat lényegesen gyorsabbá válik, illetve a hegesedés és egyéb kockázatok előfordulásának esélylét is csökkenthetjük jól megválasztott elő-illetve utókezelésekkel, otthoni kozmetikumok használatával.

A plasztikai sebész mellett a magasabb szintű kozmetikai eljárások (tű nélküli mezoterápia, mikromolekuláris hatóanyag bevitel stb.) elősegíthetik a plasztikai beavatkozást követő sebgyógyulás folyamatát, eredményének tartóssá tételét. Megelőzésként pedig javítható a bőr ellenálló képessége, minősége csökkentve ez által is a műtét utáni szövődmények, komplikációk  kialakulását.

Számodra is fontos, hogy vendégeid a lehető legjobb bőrtökéletesítő kezelések közül választhassanak? Szeretnéd vendégkörödet és elérhető szolgáltatásaidat is bővíteni? Szívesen részt vennél egyéni oktatásainkon? Válassz bőrfiatalító kezeléseink közül, jelentkezz be hozzánk online, és bővítsd szakmai tudásodat egy exkluzív prémium kezelés elsajátításával!

ugrás fel