Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Audrey Hepburn szépségtitkai

Audrey Hepburn szépségtitkai

Audrey Hepburn szépségtitkai

szerző: Malecki Mónika

Audrey Hepburn szépségtitkai 

A gyönyörű Oscar-díjas színésznőt, Audrey Hepburn-t a mai napig nők milliói irigylik törékeny testalkata, nagy őzike szemei, hihetetlen kisugárzása és kedves természete miatt. Amit ő teremtett, az talán soha nem megy már ki a divatból, az a fajta nőiesség a mai napig meghatározó. De vajon mi volt a titka a csodálatos színésznőnek? Mi lerántjuk a leplet Audrey szépségtrükkjeiről! Less el néhányat te is!

Mindennap egy finom reggeli!

Audrey Hepburn hitt a mindennapos reggeli erejében, de nem ez volt az egyetlen étkezési szokása. Havonta egyszer “detox napot” tartott, olyankor leginkább csak gyümölcsöt és joghurtot evett. Emellett nem vetette meg a finomságokat sem. A színésznő imádta a csokoládét és mindennap fogyasztott is belőle. Főételnek rengetegszer a lazacot választotta, amit mi is szívesen ajánlunk mindenki figyelmébe, hiszen nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavat.

Az a “kislányos báj”

Audrey korában inkább olyan nők uralták a reflektorfényt, mint a szexi Marilyn Monroe vagy a gyönyörű szőkeség, Grace Kelly, mégis alacsony, törékeny termetével ő is szépségideállá nőtte ki magát. A színésznő koránt sem volt tökéletes, elálló fülei, egyenetlen fogsora és például szokatlanul nagy lába (42!) volt. Mégis az a fajta finom elegancia, kislányos báj, amit képviselt korszakalkotó a mai napig. Audrey minden nőt arra sarkallt, hogy emeljenek ki olyan tulajdonságokat testükön, amikre a legbüszkébbek és kissé rejtsék el azt, amit kevésbé szeretnek magukon.

“Miért kellene váltani? Mindenkinek megvan a maga stílusa, és ha ezt az ember megtalálta, igenis, ragaszkodjon hozzá.”

 

A mozgás hatalma

Kecses tartása mindig is árulkodott arról, hogy táncolt és balettozott, ám erről hamar lemondott a színészkedés kedvéért. Azonban a mozgás mindig lételeme volt Audrey-nak. Egy autóbalesete után nem ült volán mögé többé, ehelyett inkább a biciklizést választotta, ami egy kis sportnak kiváló. Ezen kívül imádta a hosszú sétákat, amit kiskutyájával tett meg mindennap. Úgy gondolta, hogy mindegy ki milyen mozgást választ, a lényeg mindenkinél az, hogy élvezze azt.

Az a csinos “Audrey Hepburn smink”

Amit igazán érdemes elcsenni a színésznő stílusából, az a sminkje. Audrey nem vitte soha túlzásba a sminkelést, mégis nagyon hatásos volt kinézete. Nagy őzike szemeit tussal emelte ki és imádta a műszempillákat. Nem szerette a színes szemfestékeket, helyettük inkább natúr színeket (homok, bézs) használt szemhéjára. Marilyn Monroe-hoz képest Audrey mindig csak egy dolgot hangsúlyozott arcán, vagy a szemeit, vagy ajkait. Ha a szájára esett a választása, akkor vörös festékkel emelte ki azt, ami roppantul illett finom, fehér, hamvas bőréhez. Legfőbb ismertetőjegy azonban a szemöldöke volt. Mindig hagyta, hogy az természetes formát öltsön, ám a szemöldök alatti kósza szálakat mindig kiszedte, így nem az nem tűnt soha ápolatlannak.

A jellegzetes stílusa

Volt néhány olyan kiegészítője, ami a mai napig Audrey Hepburn-ös viselet maradt. Ilyen az a napszemüveg, amelyet az Álom luxuskivitelben filmjében láthattunk rajta. Jellegzetessége, hogy Audrey fél arcát eltakarta, de a mai napig nagyon divatos a viselete. De ne feledkezzünk meg elegáns fehér kesztyűiről sem, amit talán el sem tudunk képzelni máson. Hajviselete is egyedi maradt, mindig finoman feltűzte kontyba a haját, fejtetőjén pedig feltupírozta kicsit tincseit. 

“Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul.”

Egy gyönyörű lélek egy csodálatos testbe zárva

Audrey Hepburn sosem gondolta magáról, hogy ő gyönyörű lenne, sosem az volt számára a legfontosabb, hogy mindenkinek megfeleljen és hogy ő legyen a legnagyobb szépségideál. Ám lelke annál nagyobb volt, rengeteg bölcsességet hagyott maga után, amit érdemes megfogadnunk. Mindenki felé kedvességgel, őszinte bájjal fordult, segített az embereken, anyai szeretettel fordult az árvák felé. Ő a világ egyik legcsodálatosabb nője, akit még hosszú hosszú évekig emlegetni fog az utókor.

“Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban.”

Audrey Hepburn a világ egyik legcsodálatosabb nője volt és lesz is mindig. Számára a természetesség és az egészséges életmód nélkülözhetetlen volt. Válassz te is természetes megoldást, tűszúrások nélkül! Látogass el webshopunkra, és fiatalodj fájdalommentesen!

Próbáld ki professzionális kezeléseinket!

Kezeléseinktx_contact

WEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+36709426348

forrás: http://deyniquecosmetics.hu/audrey-hepburn-szepsegtitkai/

ugrás fel