Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Az örök fiatalság titka: Mikromolekulák

Az örök fiatalság titka: Mikromolekulák

Az örök fiatalság titka: Mikromolekulák

Az örök fiatalság titka: Mikromolekulákkal az öregedés ellen!

beautiful mature womanAz örök fiatalság keresése emberemlékezet óta a tudományos kutatások fő iránya. Nagyon sokat keresik a választ arra, hogy mi szükséges a vitalitással teljes, egészséges élet meghosszabbításához és a fiatalos külső megőrzéséhez.

Gondoljunk bele, mi történne, ha megállítanánk az öregedés folyamatát, és a múló időt „becsapnánk”.

Sugárzó kinézetünk lehetne és környezetünktől csupa pozitív visszajelzést kapnánk. Bőrünk fiatalabbnak látszana és az öregedés folyamata megállna. 

Sejtbiológiai kutatások eredménye alapján, a sejtjeinkben megtalálható különböző molekulák, mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért

Ezen molekulák mennyisége 25. életévünktől folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül.

Ez az információ-csere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

Legyen szó mimikai ráncokról, laza kötőszövetről, szem alatti táskákról, bőrirritációról vagy hajhullásról, a mikromolekulák belülről, természetes módon, a bőr saját erőforrását használva, tartósan regenerálják a bőr működését – mely a valódi anti-aging alap.

Erre a célra a legkiválóbb mikromolekula szállító az aloe vera hidegen préselt leve.

 

Támadnak a mikromolekulák!

A toxSKINCARE  beszáll a nagymolekulájú  kozmetikumok versenyébe! Az eredmény önmagáért beszél, hiszen gyors és látványos változásokat érhetünk el! Teszteld Te is, és érezni fogod a különbséget. Már pár  hét használat után megújul a bőröd! A barrier réteg védelme és táplálása nagyon fontos, de Önmagában nem elegendő !

tox-product02
A toxSKINCARE  kozmetikai termékcsalád tagjai
mikromolekuláris felépítésük révén a sejtek legmélyére hatolva több oxigénhez juttatják, és ezáltal képesek megfiatalítani sejtjeinket! Az egyedülálló méregtelenítő folyamatok hatására egyszerűen több hatóanyagot képes magába engedni és hasznosítani bőrük.
A speciális hatóanyagok bejutásával egyből olyan megújuló és regeneráló folyamatok indulnak el, melyek hatására akár rövid időn belül fiatalabb, feszesebb és ápoltabb bőrrel rendelkezünk! Hihetetlenül eredményes a vízhiányos-száraz-érzékeny bőr, vagy akár a zsíros-aknes-szeborás bőr ápolásában is. A toxSKINCARE termékeinkkel vegyszermentes és kíméletes bőrmegújítás lehetséges és használójának arca teljesen megfiatalodik.

A mikromolekuláris gyártási technológia jóvoltából a toxSKINCARE speciális termékei a sejtek mélyén lejátszódó sejtanyagcsere folyamatokat képesek befolyásolni. Egészen egyszerű, még több oxigénhez kell juttatnunk ezeket a sejteket, és akkor felgyorsítjuk a regenerálódási, és megújulási folyamatokat, ezen folyamatok elősegítése pedig egyértelműen a bőr fiatalodását eredményezi.

ssss
Fontos hogy a kis molekulájú kozmetikumok a legjobb minőségű, prémium hatóanyagokat tartalmazzák. Nagyon látványos eredményt lehet elérni, ha extra vitaminkoktélokat, hyaluron és kollagén tartalmú ampullákat ultarhanggal vagy mezoterápiával juttattunk a bőr legmélyebb rétegeibe.

Azonban nem elég, ha csak kizárólag az anti-aging kezelésekhez használt ampulláink kis molekulájúak!!! Kizárólag a szisztéma szerinti bőrápolás hozza meg a tartós sikert, melynek része a kismolekulájú tisztító, tonizáló, radírozó és hidratáló termékek széleskörű használata.

Célszerű minden kiegészítő termékből, és otthoni használatra szánt kozmetikumból is a kismolekulájút választani, hiszen a kis és nagy molekulájú kozmetikumok kombinálása nem csak hogy nem célszerű, de kifejezetten előnytelen mind a vendég mind a kozmetikus számára.

Szeretnél erről bővebben olvasni, vagy meghallgatni személyesen? Kövesd oldalunkat, és jelentkezz be szalonjainkba egy ingyenes bőranalizáló vizsgálatra. Kozmetikus követőinknek 50%-os áron biztosítjuk próbakezeléseinket, és többféle próbacsomag közül választhatnak otthoni tesztelésre.

Vásárold meg botox hatású toxSkincare termékeinket a webshopban most 10%-os kedvezménnyel!

tx_contactWEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+36 70 942 6348

ugrás fel