Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Bőrápolás nyáron

Bőrápolás nyáron

Bőrápolás nyáron

Bőrápolás nyáron

A hosszú téli hónapok után sokaknak igazi megváltás a nyár. A száraz, meleg idő és a ragyogó napsütés azonban kikezdheti bőrünket. A hideg idő után ezért a bőrápolás nyáron ugyanolyan fontos, és kihagyhatatlan eleme szépségápolási rutinunknak, sőt.

A bőr ilyen melegben sokkal könnyebben kiszárad, és megfelelő ápolás nélkül az apró ráncok egyre jobban szaporodnak, nem kímélve a szem, a száj, vagy a homlok környékét sem. A bőr talán nyáron még jobban ki van téve az időjárás viszontagságainak, mint télen.

A nap elleni védelem minden korosztálynak fontos, bőrünket védeni kell a káros UV sugaraktól, ahogyan a kiszáradástól is, amelyért nemcsak a nap, hanem a víz is felelős lehet, amellyel ilyenkor sokkal nagyobb mértékben érintkezik bőrünk, legyen szó a napi több tusolásról, medencében, tóban vagy tengerben való mártózásról.

A nyári bőrápolás során a legfontosabb teendőnk a  bőrtípusunknak megfelelő naptej használata. Ne felejtsük el, hogy a nap nem az ellenségünk, hiszen szükségünk van a D-vitaminra, ami természetes úton jut be a szervezetünkbe. Ugyanakkor a káros sugarakkal szemben fel kell vennünk a harcot, hiszen így nemcsak a bőrrák kockázatát csökkenthetjük, de az idő előtti ráncosodást is megelőzhetjük. Őrizzük meg bőrünk rugalmas szépségét a barnaság mellett is!

A toxSkincare termékei tökéletesen hidratálnak és intelligens bőrfelismerő formulájuk a bőrtípushoz igazodva fejtik ki hatásukat, éppen ezért minden bőrtípusra ajánlottak. A nyári bőrápolás során rendkívül hasznosnak bizonyulhatnak ezek a termékek, ha sikerült kiválasztanunk a bőrtípusunknak megfelelőt, bátran használjuk mindennapos hidratáláshoz is.

A toxSkincare kezelések segítenek egész nyáron megőrizni a bőr szépségét, a professzionális otthoni használatra szánt termékeink méretezése pedig annyira profi, hogy akár egy kis táskában is elférhetnek kedvenc termékeid. Így nem lesz teher a bőrápolás nyáron sem, hiszen mindig magadnál tudod tartani legfontosabb ápoló termékeinket.

Hidratálás

A bőr folyamatos hidratálása a nyári bőrápolás része. Mivel a nap és a víz kiszárítja bőrünket, ezért fontos, hogy külsőleg és belsőleg visszapótoljuk a vizet napi 2-3 liter folyadék formájában, illetve egy olyan hidratáló krémet használjunk ami 24 órás védelmet és ápolást biztosít. A hidratálás során kiemelten fontos, hogyan tisztítjuk le az arcunkat!

Elsőként bőrtípusunknak megfelelő arctejet használjunk, ezt a folyamatot naponta kétszer szükséges elvégezni, reggel és este is. Sajnos a nap folyamán annyi szennyeződés éri bőrünket, hogy ha ezt nem alkalmazzuk, akkor felesleges hidratáló krémet használni, mivel azok a hatóanyagok nem jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. Ugyanis a drogériákban kapható termékek általában alapból csak a bőr felszínét hidratálják, ezért inkább próbáljuk olyan termékeket használni, mint a toxSkincare prémium hidratálói, amelyek mikromolekuláris technológiájuknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe is lejuttatják a hatóanyagokat.

Második lépés a tonizálás, ebből is saját bőrtípusnak megfelelőt használjuk. A toxSkincare bőrfelszín optimalizáló tonikja ápol és segít optimalizálni a bőr vízháztartását. A tonizálás szerepe a fertőtlenítés, frissítés. A nyári bőrápolás során ez igencsak jól tud esni, így tényleg nem érdemes elhagynunk ezt a lépést.

Harmadik lépésként pedig jöhet maga a hidratáló krém. Olyan hidratáló krémet használjunk. ami  méreg- és vegyszermentes, emellett egész napos védelmet biztosít. A toxSkincare 24 órás hidratálója remek választás lehet, hiszen megoldást nyújt a száraz bőr hidratálására, ugyanakkor nem hagy zsíros érzetet maga után, hanem friss és feszes bőrt eredményez.

Ránctalanítás

A hidratálás mellet a ránctalanításra is oda kell figyelni, mivel a napsugarak hatása sajnos beindítja az öregedési folyamatokat. Az arc szépségének és üdeségének megőrzése komoly feladat, melyről akkor sem szabad megfeledkezni, mikor a napsugarak romantikusan és kedveskedve simogatják az arcot a vízparton. Bár a nyári mértékletes napozás jótékony hatással van szervezetre, sőt szükség is van az éltető nap sugaraira, ennek sajnos ára van!

Az UV- sugarak hatására a bőr elveszíti rugalmasságát, hidratáltsága csökken, a felső hámréteg megvastagszik, benne szabad gyökök képződnek, kialakulnak vagy mélyülnek a ráncok, elzáródnak a pórusok, illetve az arra érzékeny bőrön pigment foltok is kialakulhatnak, melyek nehezen tűnnek el.

Napsugárzás hatására tehát gyorsul a bőr öregedése. Az arcbőr fokozott ápolásra, kezelésre, sőt kényeztetésre szorul. Az arckrémek közül a ceramid tartalmú, multivitaminos, esszenciális ásványi sókat, E-vitamin, hidratáló és ránctalanító toxSkincare krémeket javasolt használni. Ezekben a termékekben zömmel stabil fényvédő van. Nyár után szintén elengedhetetlen egy alapos karbantartás, mely csak a toxSkincare termékcsaláddal érhető el.

A toxSkincare egy teljes körű öregedésgátló széria, mely a ráncokat természetes úton tünteti el. Német, prémium minőségű kozmetikai család, mely magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően egyedülálló a világon, látványos hatást fejt ki az anti-ageing kezeléseknél és az otthoni bőrápolás  során is.

anita_cikk03

Miért a toxSkincare-t használd?

  • Vegyszer- és méreganyagmentes
  • Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a hatóanyag a bőr legmélyebb rétegeibe is könnyen bejut
  • Ránctalanító és egyben hidratáló is
  • Minden bőrtípusnak és minden korosztálynak megoldást nyújt
  • Peg, ásványi olaj, kémiai konzerváló anyagokat nem tartalmaz
  • Botolium injekciót helyettesítő kozmetikum
  • Gyors hatás, látványos és praktikus kiszerelés
  • toxSkincare termékeink kombinálásával számtalan egyéni kezelési tervet építhetünk fel
  • 24 órás bőrvédelem
  • Naturális alapanyagai nem mérgezik a szervezetet

Vásárold meg botox hatású toxSkincare termékeinket a webshopban! A bőrápolás nyáron komolyabb feladat lehet, bízd magad prémium minőségű termékeinkre, így megőrizheted bőröd egészségét és rugalmasságát. Ilyenkor talán még fontosabb bőrünk megfelelő tisztítása és felfrissítése, add meg bőrödnek azt a luxus ápolást, amelyet megérdemel!

borapolas nyaron

ugrás fel