Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Botox hatás kompromisszumok nélkül – toxSkincare Lifting Serum

Botox hatás kompromisszumok nélkül – toxSkincare Lifting Serum

Botox hatás kompromisszumok nélkül - toxSkincare Lifting Serum

toxSkincare Ultimate Lifting Serum Roller- Botox hatás kompromisszumok nélkül!

Természetesen konzervált fiatalság kompromisszumok nélkül! A toxSkincare Lifting Serum Roller egyedülállóan magas Argireline és Q10 liposzóma koncentrátum, azaz botox hatású készítmény. Exkluzív megjelenés és ultra erős hatás plasztikai beavatkozás nélkül!

A toxSkincare egy német, prémium minőségű professzionális kozmetikai termékcsalád, mely orvosi tisztaságú, egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is.

A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, a művi mimika pedig teljesen kizárt!

tSC_Roller_0089p_08-08-12Előnyei:

– Energia- Lifting nagy koncentrátumú Argireline és Q10 liposzóma segítségével.

Célzott felhasználás a ráncok mentén, ami megakadályozza az anyagpazarlást.

Mélyebb felszívódás a mikromolekuláris technológiának köszönhetően.

Minden bőrtípusra ajánlott, bőrgyógyászatilag tesztelt.

– Nem tartalmaz semmilyen konzerváló anyagot, ásványolajat, vagy PEG-t.

– Látható eredmény már egy hét után!

Dr-David-Sharp-

Dr. David Sharp, plasztikai sebész, Brisbane, Ausztrália

“In my clinic we’ve used the toxSkincare products to extend and prevent the effects of the Botox treatments. In my opinion, for a really good professional it’s more important to have satisfied patients than have patients, who return as often as possible. I recommend toxSincare Lifting serum for home setting and surgical purposes too.”

“Klinikámon a toxSkincare termékeit évek óta nagy sikerrel alkalmazzuk a botulinum, azaz botox kezelések hatásának meghosszabbítására és megelőzésre is. Úgy gondolom, egy igazán jó szakembernek nem az a legfontosabb, hogy páciensei minél gyakrabban térjenek vissza, hanem az, hogy minél elégedettebbek legyenek. Mind otthoni használatra, mind sebészeti célokra ajánlom a toxSincare Lifting szérumot.”

about_fukano

Yuko Fukano, bőrgyógyász szakorvos, Japán Bőrgyógyászati Egyesület

“Working as dermatologist, I only use products, that perfectly meet the modern professional requirements. The toxSkincare products can be used safely after and before any treatment, because it does not contain irritating, allergenic toxins. My patients use commonly German products at home, at each point in Japan – their satisfaction is the guarantee of success for me.”

“Bőrgyógyászként kizárólag olyan termékekkel dolgozom, melyek tökéletesen megfelelnek a mai modern szakmai elvárásoknak. A toxSkincare termékei biztonságosan alkalmazhatóak bármely kezelés után és előtt, hiszen nem tartalmaznak irritáló, allergizáló méreganyagokat. Pácienseim Japán minden pontját rendszeresen használják otthon is a német termékeket, elégedettségük számomra is garancia a sikerre.”

bejegyzésbe-kezelésfotók-tox

Használat

A megtisztított bőrön alkalmazd körkörös mozdulatokkal, célzottan a ráncok mentén. Az arc, a nyak és a dekoltázs is kezelhető vele, ráncmélységtől függően napi 1-2 alkalommal a reggeli és az esti bőrápolás alkalmával. Mikromolekuláris felépítése miatt könnyen, néhány másodperc alatt felszívódik. Tippünk: A tökéletes hatás elérése érdekében, használd a kezelés folytatásaként a toxskincare 24 órás krémet, mely egy ” Argireline- Hyaluransav bomba” és vitaminok kombinációja.

skin-free-aging-signsHatóanyagai:

– Nagy koncentrátumú Argireline

– Nagy koncentrátumú Hyaluronsav

– Q10 Liposzómák

– Hidratáló összetevők

 

 

 

Argireline

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyaga az Argireline, ez a hatóanyag nagymértékben hozzájárul a ráncok csökkentéséhez. Lokális pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően, üde és természetes külsőt eredményez. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, túladagolni lehetetlen, így a mimikai művi hatás kizárt.

Mahó-Anita_kezelés4wHol keletkeznek a ráncok?

Az agy elküldi az izmok összehúzódásához szükséges impulzust , ami az idegrostokon keresztül majdnem az izmokig jut. Az izmok és az idegszálvégződések között egy kis hézag (synapszis szakadék) található. Az ideg impulzus nem tudja megkerülni ezt a hézagot. Amint az idegvégződéshez ér egy impulzus, úgynevezett neurotranszmitter szabadul fel.  Jelen esetben  az Acetylcholine (Ach). Ezek után az izom összehúzódik. Minél erősebben érkezik az impulzus az idegvégződésekhez, annál több Ach szabadul fel. Minél több Ach érkezik az izmok receptoraihoz, annál jobban húzódnak össze az izmok.

Az Argireline a synapszis hézagban fejti ki hatását az által, hogy az izom receptorokhoz kevesebb Ach jut el. Ezért az izmok nem húzódnak össze olyan erősen, gyorsabban regenerálódnak, így a ráncok környékén a bőrszövet kisimul. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, és nem bénítja az izmokat. A regenerálódást és a bőr kisimulását a termék további hatóanyagai szintén segítik. Így érhető el a tökéletes ránckisimítás, biztonságosa, kockázat nélkül.

DO_LS_Slider_1200x600_141008_E_05_Hightec-1024x417

Miért fontos a Hyaluronsav ?

Szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotó eleme, mellyel az öregedéssel párhuzamosan csökken a szervezetben, így ideje elgondolkodni az utánpótlásról! A kozmetikai ipar előszeretettel használja fel hatóanyagként a ráctalanítás alkalmazására, de hogyan lehet a kezelés igazán hatásos?

mouth-wrinkles-1100x858A Hyaluronsav egy olyan fehérje, amely megtalálható az emberi szervezetben. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A Hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét. Ez a  sav felelős a szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő, valamint folyadékmegőrző képességéért. A Hyaluronsav a kötőszövetben  összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv, mint például a bőr rugalmasságát és feszességét. german-model-claudia-schiffer-wallpaper-body-be-big-model-1918652651A HA-t öregedésgátló hatásának köszönhetően helyi kezelésre és kiegészítőként fogyasztva egyaránt évek óta használják. A kozmetikai iparban felfedezték, hogy a HA védi a bőrt az öregedés ellen, és segít visszaállítani annak simaságát és rugalmasságát a hidratáció fenntartásával.

Termelődése a húszas életévekben kezd elcsökkenni, (azonban ilyenkor csak alig észrevehetően,) majd ez vezet egyre rohamosabb mértékben az öregedés jeleinek kialakulásához, mint az  ízületi fájdalmak, lassúbb és nehezebb mozgás, szabad gyök-képződés, ráncok, pigmentzavarok.

A  folyamatot megfelelő életformával, táplálkozással, folyadékfogyasztással és étrend-kiegészítőkkel lelassíthatjuk, vagy akár vissza is fordíthatjuk, ezért érdemes megreformálnunk életvitelünket. Ezek az ismérvek alátámasztják, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a Hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

Az egyetlen sminkalap, mely azonnal ránctalanít is!

A toxSkincare Ultimate Lifting Serum kortól és bőrtípustól függetlenül alkalmazható mindenkinél sminkalapként is! Értékes hatóanyagainak köszönhetően azonnal kisimítja az apró barázdákat, a hámréteget nedvességgel tölti fel, így selymesen bársonyossá és puhává varázsolja az arc bőrét.

A toxSkinacre Ultimate Lifiting Serum azonnal beszívódik, és nem hagy zsíros foltot a bőrön, így tökéletes sminket készíthetsz vele anélkül, hogy az alapozó tartósságát csökkentenéd, sőt egy kisimult, hidratált bőrön sokkal szebben mutat egy minimális make-up is! A szérum orvosi tisztaságú, nagy dózisú Argireline-t és Hyaluron savat tartalmaz, mely hatóanyagok, mikromolukeuláris felépítésüknek köszönhetően, azonnal és mélyen felszívódnak. Mivel a toxSkincre termékei egytől egyik méreganyag- és konzerválószer mentesek, ráadásul semmilyen allergént nem tartalmaznak, még a legérzékenyebb bőröknél sem kell félned kipirosodástól és allergiás reakciótól. Az érzékeny szemkörnyék ápolására is kiválóan alkalmas, így a korrektor és az alapozó nem ül meg az apró barázdákban, még idősebb hölgyek esetében sem.

Felhasználás:

Az arc, nyak és dekoltázs bőrének tökéletes megtisztítása után, nyomj egy kevés Ultimate Lifting Serumot a kezedbe, és finom mozdulatokkal masszírozd be az arc bőrébe.  Mikromolekuláris felépítése miatt elegendő néhány másodperc a felszívódáshoz, és ezek után elkezdheted az alapozást az immár tökéletesen puha és sima felületű bőrre.

Akik minket választottak

Aryee-Claudia-Dedei-_2

Kiszerelés: 10 ml

A toxSkincare Lifting Serum Roller Ára: 9000 Ft

A kiszállítás költsége 1500 Ft  az egész ország területén! 100-satisfaction-guarantee

100% elégedettségi garancia!
Amennyiben nem vagy elégedett a termék hatékonyságával, az árat garantáltan visszafizetjük! Garanciánk abban az esetben érvényes, ha egy héten belül jelzed felénk elégedetlenségedet, és a terméket visszaküldöd nekünk!

MEGRENDELEM

Személyes átvétel referencia szalonjainkbanIngyenes házhozszállítás

 

ugrás fel