Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / E-vitamin az egészséges és szép bőrért

E-vitamin az egészséges és szép bőrért

E-vitamin az egészséges és szép bőrért

A ráncok kialakulásához a felhalmozódott káros hatású szabad gyökök a felelősek, azonban ezek semlegesíthetőek! Nem hiába kapott helyet nagy dózisban összetevőként a toxSKINCARE-ben ez a sokoldalú vitamin, mely antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően a bőr öregedésével is képes felvenni a harcot!

reerAz E- vitamin, egy olyan zsírban oldódó vitamin, mely antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, tehát képes semlegesíteni a szabad gyököket, így vált az anti-aging kozmetikumok egyik első számú összetevőjévé.  Az E-vitamin kiemelten fontos szerepet játszik a sejtfalak megfelelő állapotban tartásában, valamint a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében is.

 Az oxidáció az a folyamat, ami szabadgyök-képződéssel jár. Ez egy természetes élettani folyamat, mely az anyagcsere velejárója.

 A környezet külső káros hatásai, a stressz és sok más egyéb negatív szokás miatt, amikor túl sok szabad gyök képződik, azt nem képes hatástalanítani a szervezetünk és ilyen esetekben a korai bőröregedés veszélye is fenn áll.

Az E-vitaminnak, azért van kiemelt szerepe a szabad gyökök elleni küzdelemben, mert képes ezektől az oxidációs folyamatoktól megvédeni szervezetünket.


Az E-vitamin kedvező hatásai a bőrre:

  • evitamin03Védi a bőrt a korai öregedéstől
  • Lassítja a sejtek öregedését, és rendszeres használatával fiatalosak maradhatunk.
  • Megakadályozza a durva hegesedéseket külsőleg és belsőleg egyaránt. Helyileg alkalmazva jól felszívódik a bőrön át.
  • Meggyorsítja az égési sebek gyógyulását.
  • Óvja az oxidációtól az A-vitamint és a többszörösen telítetlen zsírsavakat. Egyetlen molekula E-vitamin 200 telítetlen zsírsav molekulát képes megvédeni az oxidációtól.
  • Az érzékeny bőr ápolásában elengedhetetlen!
  • Fokozza az A-vitamint hatását, ezért szuper kombinációt alkotnak a toxSKINCARE termék családban

 

Az érzékeny bőr ápolása terén nagyon fontos, hogy a használt kozmetikum tartalmazzon Q10 és E-vitamin összetevőt, ezért a toxSKINCARE termékek is tartalmazzák ezeket más egyéb és egyedülálló hatóanyagok mellett, mint például az argireline. A toxSKINCARE termékek így képesek a legérzékenyebb bőr esetében is a ráncok eltüntetésére természetesen és kíméletesen, pegek, ásványi olajok és kémiai konzerváló anyagok nélkül!

tx_contactWEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+3670 942 6348

ugrás fel