Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / A francia nők szépségtitkai

A francia nők szépségtitkai

A francia nők szépségtitkai

szerző: Lantos Mónika

A francia nők szépségtitkai

A francia nő egy nem irodalmi közegben lévő két lábon járó fogalom. Rendelkeznek bájjal, stílusossággal, eleganciával és mindennel, ami a nőiesség meghatározásába tartozik. Érdemes példát venni róluk, mert ők tisztességgel viselik az idő múlását és úgy szeretik magukat, ahogy vannak. Érdemes a következő elveket elsajátítani!

Természetesség, természetesség, természetesség!

A francia nők szépségtitkaiElőször is fontos megemlíteni a belső értéküket. A francia nők nagyon romantikusak és van bennünk valami igazán bájos. Ezek mellett csábosságuk és rendkívül nagy magabiztosságuk különleges. Tisztában vannak szépséghibáikkal és páratlan módon tudják viselni azt.

Vallják, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott és családanya hagy időt magára is, hiszen így tud maximálisan teljesíteni az élet minden területén.  Fontosnak tartják azt, hogy alkalomadtán kell egy kis idő, amit csak magukra, testi és lelki megtisztulásukra fordítanak.

Igazi divatdiktátorok

Küllemük sem hétköznapi. Jártatok már Franciaországban? Érdemes leülni egy csodaszép téren és csak megfigyelni azt a fajta eleganciát, amit ezek a nők képviselnek már hosszú évszázadok óta.

A divat terén rendkívül érdekesek és egyediek. Szeretik a divatos darabokat viszont nem feltétlen a legdrágább és legmárkásabb ruhák közül állítják össze a kollekciójukat, inkább egyéniségükhöz öltöznek fel. Ettől függetlenül a francia nőkben van valami varázslatos képesség, amely miatt mindig úgy néznek ki, mintha a legújabb fashion magazinból léptek volna elő. Náluk minden klappol, minden stimmel, mintha már a DNS-ükbe bele lenne égetve a trend.

Természetes magabiztosság a sminkelésben is

Hogy náluk mit értünk sminkelés alatt? 2 dolgot imádnak igazán, az élénk színű rúzst és a szempillaspirált. Úgy gondolják, hogy egy igazán stílusos francia arcra nem is kell mást tenni, az egyszerű nőiességet képviselik. Nyáron persze kihagyhatatlan számukra a megfelelő fényvédő krém, anélkül ki sem mozdulnak otthonról.

Mozgás=életmód

Az rendszeres testmozgás elmaradhatatlan az életükből, ám ezalatt nem az edzőtermi gyakorlatokra gondolnak. Sophie Marceau például egyszer azt nyilatkozta, hogy ha szenvedés számunkra az a mozgásforma amit éppen csinálunk, akkor semmi értelme tovább folytatni. Inkább a mozgás élvezetében hisznek, legyen akár szó egy parki sétáról vagy egy izzasztó futásról, ha élvezed, akkor csináld.

Diéta? Az meg mi?

Diéta? Náluk elképzelhetetlen. Igazán okos nők, tudatosan étkeznek. Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, ám a finom desszerteket sem vetik meg és inkább spórolnak a kenyér fogyasztáson vagy a kávéban lévő cukor mennyiségen, minthogy lemaradjanak azokról az apró élvezetekről, melyek teljessé teszik az életet.

A francia nők szépségtitkai

+1 dolog, egy francia nőt arról is fel lehet ismerni, hogy a sál elmaradhatatlan kellékük.

Naturalisták

A bőrápolást sem spilázzák túl. Mondjuk, egy tál érett paradicsomot összezúzva előszeretettel használnak pórus összehúzásra és a bőr felfrissítésére. Emellett nem szívlelik a művi mimikát sem. A botoxot és a sebészeti eljárásokat egyenesen elítélik, ők tisztességesen tudnak megöregedni, szeretik magukat ráncaikkal együtt.

A francia nők szépségtitkai

Természetes alapanyagokból álló termékeink és kezeléseink a francia nők tudatos életmódjába is teljesen beleférnek! ToxSkincare a természet koncentrátuma! Hozzájuk hasonlóan válaszd Te is a bőrödnek legkíméletesebb szépségápolási formát! Keresd fel legközelebbi toxSkincare kozmetikusodat, vagy ha még nem rendelkezel vele, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Válassz kezeléseink közül, és szépülj a természet erejével!

 

Kezeléseinktx_contact

WEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+36709426348

forrás: szaboimre.hu

ugrás fel