Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Geiger Zsófia, kozmetikus véleménye a toxSkincare cosmetics-ről

Geiger Zsófia, kozmetikus véleménye a toxSkincare cosmetics-ről

Geiger Zsófia, kozmetikus véleménye a toxSkincare cosmetics-ről

Geiger Zsófia vagyok, kozmetikus, sminkes. Szakmai gyakorlatomat Sipos Zita sminkmester mellett tölthettem el. Öt éve dolgozom kozmetikus, sminkesként. Egy éve dolgozom a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalonjában, ahol exkluzív nyugodt barátságos környezetben várok Minden Kedves Vendéget!

A kozmetikus szakma manapság nagyon népszerű, ugyanakkor felelősségteljes és a kezeléseken bőven túlmutató munka. Egy jó kozmetikus nem csak a vendég arcát vagy testét, hanem lelkét is ápolja. A kozmetikus bizalmi szerepe egy nőgyógyász, fogász vagy épp pszichológus szerepéhez is mérhető.

 Bőr fontossága

A bőr mint univerzális szerv fontos közvetítő szerepet játszik az emberi szervezetben. A bőr tükrözi a belső embert, miközben érzékenyen reagál a külvilág hatásaira is. Belső szerveinkkel ellentétben, melyek speciális formával és funkcióval rendelkeznek, bőrünk egész életünk során megőrzi eredendő embrionális állapotát, amely állapot az egész szervezetet átfogó, az egyes szerveket átható, az ember teljességét jelentő és biztosító erőrendszer képe. Szerveink tevékenysége áthatja a bőrünket, sőt azon túl is, kifelé is hat. A bőr kapcsolatot teremt a belülről kifelé és a kívülről befelé zajló folyamatok között. Emiatt a bőr a teljes szervezetért is felelős, de önálló szervként önálló működési területe is van. Ezért nem mindegy, hogy mit kenünk a bőrünkre, milyen anyagokkal találkozik a bőr, hiszen ezeket az anyagokat felszívja, s azok a szervezetünkbe kerülnek.

tSC_FS-Cream-normal_0262web_08-08-12Érdemes olyan kozmetikai készítményeket használni, amelyek természetes alapanyagokat tartalmaznak. Erre tökéletesen megfelelnek a toxSkincare kozmetikai termékek.

A toxSkincare  egy teljeskörű öregedésgátló kozmetikai széria, mely a ráncokat teljesen természetes úton tünteti el. Méreg és vegyszermentes bőrtökélesítő kozmetikumok. Német, prémium minőségű kozmetikai család mely egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának és mikromolekuláris technológiájának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-ageing kezeléseknél és minden bőrtípusra ajánlom!

Korunkban igen szélsőséges külső és belső hatásoknak van kitéve az emberi bőr szennyezett a levegő és a víz, az ózonpajzs elvékonyodása következtében egyre károsabb a napsugárzás hatása, az élelmiszereket pedig denaturálják. Ehhez jön még az állandó nyugtalanságot és zaklatottságot okozó lelki, idegi terhelés (az autóvezetés, a rádió, a tévé, a számítógép, a mobiltelefon), a különféle foglalkozásokkal járó stressz, a túlhajszoltság. Ezért a toxSkincare kozmetikumok egyrészt terápiás hatásuk, másrészt kiváló minőségük következtében aktuálisabbak, mint valaha.

A harmadik x után megőrizni a bőrünk fiatalos feszességét és simaságát ez ma már nem csak álom. Újonnan felfedezett természetes összetevőkből álló toxSkincare készítmények segítségével már megelőzhető a bőr öregedése. A kozmetikai ipar már rég a jövőben jár. A nagy laboratóriumokban szerte a világon egy és ugyanazon a cél érdekében dolgoznak a bőrgyógyászok, biológusok, és a biokémikusok és persze a kozmetikusok, hogy megfejtsék a szépségápoló szerek leghatásosabb összetételének a titkát.  A növényi összetevőkből álló koktélok, új mikrokapszulák, amelyek már jobban szállítják a vitaminokat, és képesek azokat órákra a sejtekben raktározni.

Nem lehet általános szabályt felállítani arra, kinél, mikor és mitől alakulnak ki a ráncok. Vannak, akiknél előbb, és vannak, akiknél később kezdődik ez a folyamat, ez egyénileg változó. Az viszont biztos, hogy bőrtípusfüggő is: a zsíros bőrűeknél általában később kezdenek el látszani a szarkalábak.

borapolaszsofiAz is előfordulhat, hogy csak simán a nem megfelelő hidratálás miatt jelennek meg finom ráncok, ezeket viszont pár hét alatt el lehet tüntetni, halványítani. Hogyan? Jó sok folyadékkal és egy megfelelő hidratáló krémmel. A DNS a hámsejtek örökítőanyaga. Részben a napfény, részben pedig az életkor miatt alakulnak ki a ráncok, amikor az egyes sejtek másolódása már nem tökéletes. Ilyenkor szaporodhat az anyajegyek száma is, és megjelenhetnek az UV-fény ártalom következtében az egyéb bőrhibák. Sokféle kezelés létezik és nagyon sok olyan is van, amelyekkel sokat lehet javítani a bőr állapotán. Amiket ajánlok: hyaluronsavval történő ráncfeltöltés, mezoterápiás kezelés, és toxSkincare botox hatású kezeléseink nagyon szép eredményt ad.

Hidratáláshoz olyan készítményeket érdemes vásárolni, amelyek nappali krém esetén fényvédőt, hidratáló komponenst (pl. hyaluronsavat), antioxidánst, C és E-vitamint, és DNS-t védő illetve regeneráló hatóanyagot tartalmaznak.. Ha száraz az arcbőrünk, érdemes éjszakára a hám lipidjeivel azonos lipideket tartalmazó krémeket használnunk. A hatóanyaggyártók gondosan tesztelik, hogyan és mire hat egy termék, és előírások szabják meg azt is, hogy milyen százalékban kell azt tartalmazni a krémnek.

Próbáld ki Te is toxSkincare kozmetikumokat, akár Zsófi segítségével. Vagy, ha már rendelkezel saját toxSkincare kozmetikussal vedd fel vele a kapcsolatot. 

Kozmetikusként pedig próbáld ki kezdőcsomagjainkat kedvező áron! 

Kezeléseink

Kezdőcsomagjaink

WEBSHOPtx_contact

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+36709426348

ugrás fel