Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Helen Mirren szépségtitkai

Helen Mirren szépségtitkai

Helen Mirren szépségtitkai

Szerző: Révay Tímea

Helen Mirren szépségtitkai

Dame Helen Mirren az Oscar-díjas angol származású színésznő már elmúlt 70 éves, de bármely férfi fejét képes elcsavarni a mai napig. Megjelenése, eleganciája és szépsége olyan természetességgel árad belőle, hogy mindenki számára példakép lehet.  Ő tökéletes példája, hogy milyen egy igazi NŐ.

Jelenlegi társadalmunk fél az öregedéstől és mindenki a fiatalságot hajszolja. A plasztikai sebészet virágkorát éli, mindamellett, hogy a sztárvilágban is rengeteg elrettentő példát lehet felvonultatni ellene! És itt van ez a gyönyörű és nagyon tehetséges színésznő, aki megmutatja, hogy hogyan kell méltósággal elfogadni korunkat és kihozni minden életszakaszból a legjobbat.  Nem akar úgy kinézni, mintha 10 évvel fiatalabb lenne (pedig sikerült Neki), hanem csupán csak úgy érezni magát!

Helen Mirren szepsegtitkai

Légy merész, mindig légy merész!

Hajának természetes színe mára már ősz és festeti, de igyekszik megtartani ebben is természetességet. Hamvas, szőkés és manapság már szürkés árnyalatot visel. Nem hogy nem öregíti, de fantasztikusan kiemeli vonásait.  Nem csak színével, de fazonjával is. A bob haj ma nagyon népszerű és Ő bebizonyította, hogy kortalanul viselhető.  Nem fél viszont a kísérletezéstől. Szereti változtatni a külsejét. Egyszer egy díjátadón még a rózsaszín hajszínt is kipróbálta.

Helen Mirren szepsegtitkai

Helen Mirren számára a testmozgás is nagyon fontos és még ma sem kell takargatnia testét még bikiniben sem. Karcsú alakját egy úgynevezett Királyi edzésnek köszönheti, melyet a kanadai hadsereg fejlesztett ki. Nőknek szánt változata kifejezetten a problémás területekre összpontosít. Akkor is kiváló, ha az embernek épp nincs csak 10 perce, mert már ennyi idő alatt is átmozgat.

A luxus megfizethető!

Állítása szerint nincs mindennapos szépség rutinja, szeret kísérletezni a kozmetikai termékekkel. Egy természetes szempilla növesztő szérumot használ minden nap, mert nőiesnek érzi magát a hosszú pilláktól. Ki ne értene vele egyet?! Az viszont mindenképpen fontosnak tartja, hogy megfelelő mennyiségű folyadékok vigyen szervezetébe, mert ez segít megőrizni bőre rugalmasságát.

Egyik nyilatkozatában elárulta, hogy minden nap hord sminket. Reggel feltesz ide kicsit többet, oda kicsit kevesebbet, majd belenéz a tükörbe és leszedi az egészet. Érdekes reggeli rutin, de úgy látszik működik, hiszen megjelenése mindig kifogástalan. Rájött, hogy a kor előrehaladtával a sok réteg smink csupán öregít. Ő a klasszikus vörös ajkakra esküszik. A tökéletes kiegészítő! A vörös szőnyeges megjelenései alkalmával is inkább a lágy színeket részesíti előnyben. Nem ért egyet azzal, hogy a minőségi termékek csak csillagászati összegekbe kerülhetnek.  A megfizethető árú kozmetikumokat jobban kedveli.

Helen Mirren szepsegtitkai

Csak természetesen!

2014-ben egy nagy kozmetikai cég reklámarca lett, de csak azzal a feltétellel, hogy a róla készült fotó és videók teljesen nyersen, vagyis retusálás nélkül kerülhettek nyilvánosság elé. Tisztában van vele, hogy nem tökéletes és hogy sosem volt az, de elfogadta magát és megszerette hibáit. Szeretne példát mutatni mind a fiatalabb, mind az idősebb nemzedékeknek.  Minden nőt arra inspirálna, hogy a természetességét ne szégyellje, hanem élje meg azt.  Mert ma már a tökéletesség folyik a médiából, de kevesen tudják, hogy még azok a modellek sem néznek ki úgy igazából, mint ahogyan a címlapokon. A fiatal nők viszont ehhez az elérhetetlen ideálképhez próbálnak hasonlítani, mellyel megkeserítik saját életük és hamis önképet alakítanak ki.  Egy kutatás szerint az idősebb nők, pedig úgy érzik a társadalom számára értéktelenek. Bár szerintünk a színésznő gyönyörű, Ő maga nem szereti ezt a kifejezést. Szerinte a fizikai szépség nem elég ahhoz, hogy valaki valóban szép legyen. A vonzó embereknek ragyogó személyiségük van és ezzel kápráztatnak el mindenkit.

Helen Mirren szepsegtitkai

Helen Mirren tökéletes példa arra, hogyan lehet az ember életvidám, stílusos és fiatalos még 70 felett is, anélkül, hogy kés alá feküdne. Titka a magabiztosság, egészséges életmód  és az , hogy elfogadja teste változásait.

Természetes és méreganyagmentes kezeléseinket biztosan Helen Mirren is szívesen kipróbálná. Te miért ne tennéd? Sima és rugalmas bőr kockázatok, tű és plasztikai sebész nélkül.

Próbáld ki professzionális kezeléseinket!

 

Kezeléseinktx_contact

WEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+36709426348

forrás: szaboimre.hu

 

ugrás fel