Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek

Hét lépéses ráncfelvarró kezelés

Hét lépéses ráncfelvarró kezelés

Az első, méreganyagoktól, és vegyszerektől mentes, plasztikai sebészek által ajánlott luxus hét lépéses ráncfelvarró kezelés, mely egyedülálló hatóanyagbombával, és egy speciális 7 lépéses kezelésből álló komplex terápiával varázsolja tökéletessé, és feszessé bőröd! A kezelés nem csak bőrtökéletesítő, de egy kellemes relaxáló, és pihentető spa élmény is egyben!

Kiknek ajánljuk kezelésünket?

A toxSKINCARE hét lépéses ráncfelvarró kezelése minden olyan Nő és Férfi számára előszeretettel ajánlott, akik arcbőrén már megjelentek az öregedés első jelei, az apróbb ráncok. Ez a folyamat nincs korhoz kötve, már a húszas évek elején is kialakulhatnak az első szemkörnyéki ráncok. Az arcbőr öregedését nagymértékben befolyásolja az életvitel és a mindennapi szokások. A dohányzás és az alkohol fogyasztás kifejezetten felgyorsítja a bőr öregedésének folyamatát. Mivel a toxSKINCARE termékei teljes mértékben organikusak, parabén és PEG mentesek, ezért az érzékeny bőrűek számára sem okoz kellemetlen tüneteket a kezelés. A természetes összetevőknek köszönhetően a kismamák is nyugodt szívvel vehetik igénybe bőrfelvarró kezelésünket. Férfi vendégeink, többek között Vásáry André zeneművész is rendszeresen járnak vissza a hét lépéses kezelésünkre, mert ezzel a kezeléssel arcbőrük éveket fiatalodhat fájdalmas botox kezelések nélkül.

Plasztikai sebészek ajánlásával tökéletes megoldást kínál fényérzékeny kezelések utáni bőrápolásban. A toxSKINCARE magas Argireline és Hyaluronsav koncentrátumának köszönhetően a hét lépéses ráncfelvarró kezelés hatása hosszú hetekig élvezhető.  Ellenben a botulinum injekcióval, mely 10-14 nap elteltével épül be az arcbőrbe, a ToxSKINCARE kezelés hatása már az első alkalom után szemmel látható, a kezelés kúraszerű igénybevétele és az otthoni bőrápoló termékek használatával pedig akár végleg elfelejthetőek a ráncok.


Luxus organikus ráncfelvarró kezelésünk most 29 900 Ft helyett csak 17 900 Ft a Szabó Imre Hair & Beauty referencia szalonjainkban! 

A toxSKINCARE termékcsalád kiemelt hatóanyagai

Édes mandula olaj

Nagy dózisú Argireline

Vitamin E Florasome

Olivaolaj

Nagy dózisú Hyaluronsav

Barna alga

Shea vaj

A és E-vitamin

Koffein

Nagy dózisú Hamamelisz

Q10 koenzim

B5 provitamin

Termékeink és kezeléseink nem tartalmaznak 

PEG – sztómaeszköz

Paraben

Illat – és méreganyagok

Konzerváló anyagok

A kezelés jótékony hatásai 

  • Még a legapróbb ráncok is kisimulnak
  • Az arcbőr feltöltődik értékes vitaminokkal
  • Azonnali lifting hatás
  • Az arcbőr akár 6 hét alatt átalakul
  • Egységes, feszes bőrfelszín alakul ki
  • Az arcbőr ellenállóbb lesz
  • Teljes mértékben fájdalom mentes a kezelés
  • Semmilyen bőrirritációt és allergiás reakciót nem vált ki

Ellenjavaslatok

Mivel a hét lépéses ráncfelvarró kezelés során csak organikus hatóanyagú kozmetikumokat használunk fel, amelyek nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot, PEG-et, Parabent és tartósírószert, ezért semmilyen ellenjavaslatot nem lehet felmutatni a kezeléssel szemben. Ennek köszönhetően kismamák, érzékeny és allergiás bőrű vendégeink is nyugodt szívvel választhatják a kezelést.

A toxSKINCARE német, prémium minőségű, organikus kozmetikumai egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően látványos hatást fejtenek ki az Anti-Aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is. Teljes körű öregedés gátló kozmetikai széria, mely a ráncokat teljesen természetes úton tünteti el. A toxSkincare kozmetikumok kiegyensúlyozott zsírsav tartalmuknak, és gyulladásgátló hatóanyagaiknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a problémás, aknés, heges bőr kezelésére.

A kezelés lépésről lépésre

Első lépés: A hét lépéses kezelés minden esetben egy teljes körű bőrvizsgálattal kezdődik. A toxSKINCARE Cosmetics  referencia szalonjainkban szakértő kozmetikusaink az első alkalommal egy mikrokamerás bőrdiagnózist készítenek, melynek során 300-szoros nagyításban egy mikro kamera segítségével térképezik fel a vendég bőrtípusát, és az esetleges bőrproblémákat, meglévő bőrhibákat. Minden vendég számára rögzítjük a jelenlegi állapotot egy kezelési naplóban, így a kezelés folyamán végig kísérhető és kézzel fogható az amúgy is szemmel látható változás. Kezeléseinket egytől- egyik minden vendégünk számára egyénileg, személyre szabottan állítjuk össze, ezzel garantálva.

Kozmetikusaink egy állapotfelmérő adatlap kitöltésével kezdik a kezelések felépítését. Az adatlapon olyan kérdések szerepelnek, melyek a szervezet jelzéseit figyelembe véve segítenek az esetleges belső problémák felkutatásában. Sokszor hormonális problémák , laktoz- glutén érzékenység, vagy  más allergizáló tényezők állnak a bőrproblémák hátterében. Szakértő kozmetikusaink bőrgyógyászok által tartott továbbképzéseken, ezen rejtett problémák felkutatását tanulják.

het lepeses rancfelvarro kezeles

Második lépés: A hét lépéses ráncfelvarró kezelés második lépéseként egy előkészítő letisztítást végeznek kozmetikusaink. A toxSKINCARE letisztító kozmetikumaival kozmetikusaink eltávolítanak minden szennyeződést az arcbőr egész területéről. A ránctalanító kezelés már ebben a fázisban elkezdődik a termékek ráncfelvarró hatóanyagainak köszönhetően.

Harmadik lépés: 3. lépésként ToxSkincare  ráncfelvarró maszkot alkalmazzuk florasome vitamin golyókkal. Ez egy exkluzív, többfunkciós Luxus Maszk Argireline-el, nagydózisú Hyaluronsavval, E vitaminnal, Florasome-al gazdagított egyedülálló Arcmaszk és Masszázs Krém Kombináció. Ez a tartalmas, luxus arcmaszk az értékes Argireline hatóanyag tartalmának köszönhetően jelentősen csökkenti az arc, nyak és a dekoltázs ráncait.  A rendkívül értékes argireline nevű hatóanyaga ránckisimító, botox hatású. Extra magas hyaluronsav hatóanyag tartalma biztosítja nedvességmegkötő hatását. Az értékes Q10 Liposzómák, Édes mandulaolaj, E vitamin pedig ápolják és védik a bőrt. Mikromolekuláris technológiájának és természetes liposzómáinak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, ezért bőrfeszesítő hatása azonnal érezhető.

Negyedik lépés:  Kellemes ráncfelvarró masszázs toxSkincare massage krémmel. Argireline-el, nagydózisú Hyaluronsavval, E vitaminnal, Florasome-al gazdagított  masszázs Krémmel történő kellemes relaxáló és ránctalanító masszázs. Az arc, és dekoltázs masszázs kiváló kiegészítője a téli szépségápolásnak, amikor bőrünk a hideg miatt erőteljesen igénybe van véve, kiszárad, kipirosodik. Most egy olyan kezelést ajánlunk Önnek, amivel megszabadulhat a száraz bőr kínzó-feszítő érzésétől, mindemellett kiváló alkalom az ellazulásra és megnyugvásra. A masszázs elősegíti a vérkeringést, így a sejteket tápláló anyagok felvételét, illetve a méreganyagok távozását a szervezetből.

Ötödik lépés: Kötőszövet emelő, és méregtelenítő Biológiai lifting maszk: Hallottál már a Biológiai Liftingről? Hollywood 30 éve féltve őrzi a titkát, mely nem más mint egy elektrokozmetikai gépek nélkül működő roppant egyszerű eljárás. Egy maszk mely percek alatt fűzőként húzza össze a kötőszöveteket, majd a nyirokrendszeren keresztül távozásra kényszeríti a méreganyagokat. Végül megadva a kegyelemdöfést, a mikromolekuláris felépítése miatt a sejtek mélyére képes hatolni, és az ott játszódó anyagcsere folyamatokat befolyásolva, több oxigénhez juttatja a sejteket. Így azok megnyílnak és szabályosan fellélegeznek, készen állva a hatóanyagok fogadására. A Biológiai Lifting kezelés után megtízszereződik bármilyen kismolekulájú hatóanyag beépülésének az eredményessége. A kezelés hihetetlenül látványos, és más anti-aging kezelésekkel tökéletesen kombinálható. 

Hatodik lépés: Botox hatású toxSKINCARE „ráncfelvarró” kezelés tű nélküli mezoterápiával, Argireline,  hyaluronsav és Q10 bomba koktéllal. A leglátványosabb eredményt a toxSkincare kozmetikai családdal kiegészített tű nélküli mezoterápiás kezeléssel érjük el. A toxSkincare kozmetikai család kifejezetten az anit-aging kezelések, kiegészítőjeként jött létre. Egy kímélő, hatékony megoldás a botolinum injekció helyett, mely  méreg- és vegyszermentes bőrtökéletesítő kezelést kínál kompromisszumok nélkül.

Hetedik lépés: toxSKINCARE 24 órás ráncfelvarró krém felhelyezése, mely a további 24 órában fejti ki hatását fokozatosan. A bőrtípusodnak megfelelő botox hatású, ránckisimító, 24 órás hidratáló krémet helyezünk fel  a bőrre. Száraz és érzékeny a bőröd? Sajnos e  bőrtípus jellemzője a látható mélyebb ráncok korai kialakulása és az állandó alul-hidratáltság érzete.  Különös figyelmet kell fordítanunk az érzékeny bőr ápolására, fontos hogy magas bőrtoleranciával rendelkező, bőrgyógyászatilag tesztelt készítményt használjunk. A toxSkincare 24 órás exklúziv krém nem tartalmaz az érzékeny bőrűek számára allergén, mesterséges anyagokat. Megoldást nyújt a száraz és érzékeny bőr optimális hidratálására magas E vitamin és mandula olaj tartalmának köszönhetően. Az extra nagydózisú Argireline segít szisztematikusan eltüntetni a ráncokat. Többszörösen magas nedvességmegkötő Hyaluronsav tartalmának köszönhetően ragyogó, friss és feszes bőrt eredményez. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása 24 órán keresztül érezhető. Az Anti-aging kezelések végén tökéletes zárókrém.


A ToxSkincare termékeit plasztikai sebészek és bőrgyógyászok is ajánlják orvosesztétikai beavatkozások után!


Vendégeink véleménye a hét lépéses ráncfelvarró kezelésről

 

Bőrgyógyászom ajánlotta a toxSkincare kezelését érzékeny és idősödő bőrömre. Már az első kezelés után éreztem a változást, mintha kicserélték volna az arcbőrömet! Az apróbb ráncaim is eltűntek, sokkal kisimultabb lett az arcom. Ettől a mindennapjaim is szebbek lettek, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben!  – Mónika (49)

Férfiként nem igazán szeretek pepecselni a bőrápolással, de amikor megjelentek a ráncok a szám és a szemem mellett, tudtam, hogy valamit tennem kell. A feleségem kozmetikusa ajánlotta ezt a kezelést, biztatva, hogy nagyon sok férfi jár hozzá. Azóta is visszajárok hozzá, mert tényleg hatásos és bevált! – András (44)

Terhességem ideje alatt próbáltam ki először ezt a kezelést, amikor is a kozmetikusom felhívta a figyelmemet, hogy ez teljesen organikus. Azóta rendszeresen visszajárok a ráncfelvarró kezelésre, mert csodát tett a bőrömmel! Arcbőröm újra feszes és élettel teli, a változást pedig a környezetemben élők is észre vették. Csak ajánlani tudom! – Anna (34)

Sajnos nagyon hamar megjelentek az első ráncaim, de mindig is ódzkodtam a mesterséges beavatkozásoktól és semmiképpen nem akartam injekciós megoldást. A ToxSkincare hét lépéses kezelését először a nővérem ajánlotta, azóta pedig annyira megszerettem, hogy már az otthoni kiegészítő termékcsomagot is megvásároltam hozzá. Az arcbőröm újra szép, és már az első kezelés után szemmel láthatóan kevesebb lett a ráncom! – Klára (41)

A hét lépéses ráncfelvarró kezelés hatása már az első kezelés után érzékelhető és szemmel látható. Érdemes a ToxSkincare kezeléseit otthoni bőrápoló termékcsomaggal kiegészíteni, hogy megnövelhessük a kezelések hatását. A termékcsomag összeállításában a kezelő kozmetikus minden esetben segít, hogy a csomag kifejezetten olyan termékeket tartalmazzon, amelyekre az arcbőrnek szüksége van. A kúraszerű kezelések és a rendszeres otthoni bőrápolás mellett végleg elfelejthetőek a kellemetlen ráncok és szarkalábak!

Hírességek, akik kezeléseinket ajánlják 

Mádai Vivien

Mádai Vivien akkor ismerkedett meg a ToxSkincare termékeivel és kezeléseivel, amikor kisfiával volt várandós. Azóta is rendszeresen visszajár referencia szalonunkba, és otthoni bőrápolása során is használja termékeinket. Vivien hisz a természet erejében, épp ezért is szereti ennyire organikus termékeinket. A toxSkincare termékeivel Vivien is megelőzi a ráncok és bőrproblémák kialakulását!

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna is a toxSkincare termékei esküszik, ha arcbőrének fiatalon tartásáról van szó. Korinna már a 20-as évei közepén elkezdett arcbőrének megfelelő ápolásáról gondoskodni, hiszen tudja, hogy már ilyenkor kialakulnak az első szemkörnyéki és mimikai ráncok. A hét lépéses kezelés hatása a ToxSkincare termékeivel kiegészítve felér egy botox kezeléssel, ez mellett teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, így Korinna arcbőre megőrizheti ragyogását!

Mahó Andrea

Mahó Andrea élete folyamatos pörgés, épp ezért nagyon fontos számára, hogy megfelelő kezelésekkel szépítse arcbőrét. A hét lépéses kezelésben megtalált mindent, amit keresett. Organikus összetevőinek köszönhetően érzékeny bőrét nem irritálja a kezelés, mégis kíméletlen a legapróbb ráncaihoz is. Kezeléseinkre  rendszeresen visszajáró vendégünk.

Vásáry André

Vásáry André nagyon sok figyelmet szentel arcbőre állapotára, hiszen tudja, hogy az igényes külső alapja a megjelenés. André azért szereti ezt a kezelésünket, mert a botox kezelésekkel ellentétben ez teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, mégis kisimul és megújul tőle az arcbőr.

Tallós Rita

Tallós Rita színésznő mindennapjai a kamerák előtt történik, ezért kiemelt figyelmet fordít az arcápolásra. Arcbőrének ápolására csak prémium minőségű termékekre bízza magát. Mivel fontos számára, hogy természetes alapanyagú kozmetikumokat használjon, ezért gyakori vendégünk ToxSkincare hét lépéses kezelésünkre, amely PEG és méreganyag mentes. Rita legutóbbi kezeléséről egy kisfilmet is készítettünk.


Hét lépéses ráncfelvarró kezelésünk most 29 900 Ft helyett csak 17 900 Ft
a Szabó Imre Hair & Beauty referencia szalonjainkban! 

ToxSkincare termékek

A toxSkincare egy német, prémium minőségű professzionális kozmetikai termékcsalád, mely orvosi tisztaságú, egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is.

botulinum injekciós kezelés helyettesítésére bőrgyógyászok és plasztikai sebészek ajánlásával már a világ minden pontján használják,  hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, a művi mimika pedig teljesen kizárt!

A termékcsalád és a vele végzett kozmetikai kezelés, magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, jelentősen csökkenti az arc, nyak, dekoltázs ráncait. B5 provitamin, A -,E-vitamin, édesmandula olaj tartalmának köszönhetően védi, hidratálja és ápolja a bőrt. Q10 liposzómái megkötik a szabadgyököket, így segítik megelőzni a légszennyezés és az UV sugárzás okozta károsodásokat.

A toxskincare kozmetikumok elsődleges hatóanyaga az Argireline, mely hatóanyag nagymértékben hozzájárul a ráncok csökkentéséhez. Lokális pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően, üde és természetes külsőt eredményez. Ellentétben más orvosi ránctalanító eljárásokkal, mellyekkel nem kívánt művi hatást érhetünk el. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, míg a botox kezelés kifejezetten az izmokat bénítja. Fájdalmas és kellemetlen botox kezelések helyett tökéletes megoldást nyújt a ToxSKINCARE termékcsaládjai és kezelései, amelyek orvosi beavatkozások eredményével érnek fel. Kozmetikumaink teljes mértékben paraben és  PEG mentesek, így a természet erejével lesz az arcbőr újra erős és feszes.

A ToxSkincare termékeit bőrgyógyászok és plasztikai sebészek is ajánlják orvos esztétikai beavatkozások után, hiszen összetevőinek köszönhetően megakadályozzák a fényérzékenység kialakulását, valamint gyorsítják a gyógyulási folyamatokat, segítik a bőr regenerálódását. Termékeink használatát már a 30-as évek elejétől ajánlatos használni, hiszen rendszeres használat mellett lassítják a bőr öregedési folyamatait, növelik az arcbőr ellenálló képességét, ennek köszönhetően a kialakuló ráncok arányát és mértékét is.

A toxSkincare kezelések tökéletes kiegészítője az otthoni bőrápoló termékek, amelyek együttesen meghosszabbítják a kezelések hatását, és meggátolják a ráncok újbóli kialakulását. A kúraszerű kezelések mellett a rendszeres otthoni bőrápolással végleg búcsút mondhatunk a ráncoknak és a bőrproblémáknak! Minden kezelés esetén a kozmetikus alapos bőrdiagnosztizálás után egy egyéni, személyre szabott bőrápoló termékcsomagot állít össze, amely kifejezetten a Vendég bőrtípusához igazodó termékeket tartalmaz.

Vendégeink egyik közkedvelt, kedvenc terméke a toxSkincare Lifting Serum, amely  egyedülállóan magas Argireline és Q10 liposzóma koncentrátum, azaz botox hatású készítmény. Lifting Serum praktikus kiszerelésben, Roller formájában is kapható. A roller célzott felhasználása a ráncok mentén, ami megakadályozza az anyagpazarlást. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően mélyen felszívódik a bőr legmélyebb rétegeibe is. Organikus összetevőinek köszönhetően, bőrgyógyászok és plasztikai sebészek ajánlásával minden bőrtípus számára ideális választás. A Serum eredménye már egy hét után szemmel látható! Ismerd meg részletesen a termékünket, amelyet megújult webshopunkból könnyedén meg is rendelhetsz!

 


Termékeinket megújult webshopunkból pillanatok alatt megrendelheted! 

Kérdés esetén minden érdeklődőnk és vendégünk számára kozmetikusaink rövid időn belül válaszolnak. Legyen szó bőrproblémáról, kialakuló ráncokról, bőrtípus megállapításról, vagy csak a megfelelő termékek kiválasztásában való segítségről, szakembereinkkel várják a megkereséseket. Kapcsolatfelvétel  az info@toxskincare.hu e-mail címre történő e-mail írással lehetséges, vagy Facebook oldalunkon is felveheted velünk a kapcsolatot.

A lap alján található kapcsolatfelvételi form kitöltésével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot! 

Szeretnéd, ha arcbőröd újra feszes és élettel teli lenne? Nem szívesen vetnéd magad mesterséges és orvosi kezelések alá? Szívesen kipróbálnád kezelésünket? Jelentkezz be  a hét lépéses ráncfelvarró kezelésünkre kedvezményes áron a Szabó Imre Hair & Beauty szépségszalonokba, és élvezd a ránc és probléma mentes arcbőrt! 

ugrás fel