Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Hogyan hat az Argireline?

Hogyan hat az Argireline?

Hogyan hat az Argireline?

Argireline

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyaga az Argireline, ez a hatóanyag nagymértékben hozzájárul a ráncok csökkentéséhez. Lokális pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően, üde és természetes külsőt eredményez. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, túladagolni lehetetlen, így a mimikai művi hatás kizárt.

Hol keletkeznek a ráncok?

Az agy elküldi az izmok összehúzódásához szükséges impulzust , ami az idegrostokon keresztül majdnem az izmokig jut. Az izmok és az idegszálvégződések között egy kis hézag (synapszis szakadék) található. Az ideg impulzus nem tudja megkerülni ezt a hézagot. Amint az idegvégződéshez ér egy impulzus, úgynevezett neurotranszmitter szabadul fel.  Jelen esetben  az Acetylcholine (Ach). Ezek után az izom összehúzódik. Minél erősebben érkezik az impulzus az idegvégződésekhez, annál több Ach szabadul fel. Minél több Ach érkezik az izmok receptoraihoz, annál jobban húzódnak össze az izmok.

Az Argireline a synapszis hézagban fejti ki hatását az által, hogy az izom receptorokhoz kevesebb Ach jut el. Ezért az izmok nem húzódnak össze olyan erősen, gyorsabban regenerálódnak, így a ráncok környékén a bőrszövet kisimul. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, és nem bénítja az izmokat. A regenerálódást és a bőr kisimulását a termék további hatóanyagai szintén segítik. Így érhető el a tökéletes ránckisimítás, biztonságosa, kockázat nélkül.

 

tx_contactWEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+3670 942 6348

ugrás fel