Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Hollywoodban ciki a művi mimika

Hollywoodban ciki a művi mimika

Hollywoodban ciki a művi mimika

Monica Bellucci a természetesség híve. 

“Csak egy kis minimális smink, és már kész is.”

mimika02“Nicole Kidman-nek már csak a szeme és a szája mozog”– olvashattuk a napokban egy online cikkben. És nem ő az egyetlen hollywoodi híresség, aki a természetes öregedésnek ellenállva plasztikai beavatkozások sorának tette ki bőrét az évek során. Ám szerencsére, a kozmetikai trendek ma már új irányba mutatnak, így még a sztárok között sem divat a művi mimika, hanem mindenki a természetes szépségét megőrizve próbál fiatal maradni !

 A plasztikai műtétek és egyéb művi beavatkozások elterjedésének köszönhetően 10 évvel ezelőtt még elenyésző volt azon sztárok, ismert emberek száma, akik szépségüket kizárólag természetes eszközökkel próbálták megőrizni. Ám napjainkban már egyre többen hívei ezen módszereknek, köztük például, a talán minden nő számára ismerős Teri Hatcher, a Született Feleségek színésznője, aki saját elmondása szerint sosem feküdne plasztikai sebész kése alá, és bátran vállalja a magáról készült smink nélküli fotókat is.

Vagy említhetnénk Monica Bellucci-t is, aki sokak szerint a világ legszebb nője, szépségét pedig kizárólag a helyes táplálkozásnak, sportnak és a minőségi, természetes hatóanyag tartalmú kozmetikumok használatának köszönheti. Ma már a hírességek többsége titkolni próbálja vagy egyenesen le is tagadja szépészeti beavatkozásait, amely csak úgy lehetséges, ha ezektől nem vész el az arc természetes külleme. A 2014/ 2015 -ben a szépségipar minden területén a természetesség egyre fontosabb tényezővé vált. Akkor miért lenne ez másképp az arcunkkal? Abból kell építkezni, amit a természet adott, mert így lesz a fiatalságunk esztétikus is. Ha már a sztárok szerint sem trendi, te miért döntenél mellette?

skincare

Az emberi sejtekben, így a bőrben is már a korai 20-as éveinkben elindulnak az úgynevezett degenerációs folyamatok, aminek következtében lassan, fokozatosan csökken annak feszessége, rugalmassága; életmódtól és alkati adottságoktól függően előbb utóbb megjelennek a mimikai ráncok, a bőr megereszkedik, veszít teltségéből. Ez a természetes öregedés folyamata, amit mi nők általában nehezen fogadunk el, de szerencsére tehetünk ellne!

Jelentősen lassíthatunk rajta bőrtípusunknak megfelelő kozmetikumok használatával, illetve kozmetikai kezelések rendszeres igénybevételével. Kozmetikusként mondhatom, egyetlen olyan vendégem sem volt az évek alatt, akinek a bőre már “menthetetlen” lett volna, a bőr táplálását sosem késő elkezdeni.

tSC_ROLLER_9197web_08-08-12

A kizárólag természetes alapanyagokat és magas koncentrációjú hatóanyagokat tartalmazó, német prémium minőségű toxSKINCARE kozmetikai család tökéletes megoldás a bőr öregedésének megállítására és a már megjelent ráncok eltüntetésére. Mikromolekuláris összetételének köszönhetően botox injekció és ráncfelvarrás nélkül is elérhető a gyönyörű, fiatalos arcbőr, valamint használatával kizárt a művi mimika kialakulása, így arcunk természetes szépségében tündököl továbbra is.

Mosolyod természetes marad, és senki nem mondja majd meg hány éves vagy valójában.


mimika03

A toxSKINCARE kozmetikumokkal nem csak a botox hatása hosszabbítható meg, hanem kitolható azaz időpont akár évekkel is, amikor már szükségesnek érezheti egy nő a plasztikai beavatkozást. A bőrünk ápolására érdemes tehát fiatalkorban is nagy figyelmet fordítani és érdemes ránctalanító készítményeket használni már a 30-as éveink előtt is, mert ez egy olyan hosszútávon megtérülő befektetés, mely biztosítja a hosszan tartó fiatalos arcbőrt.

Mielőtt kés alá feküdnénk két fontos dolgot kell, hogy észben tartsunk a beavatkozásokkal kapcsolatban, hogy elkerüljük a kellemetlen végeredményt. Az egyik, hogy szánjuk időt arra, hogy felkutassuk a legjobb szakembert, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy az arcunkról van szó! Amellyel ha történik valami negatív esztétikai változás, az kihat az egész életünkre.  A másik és egyben kulcsfontosságú tény a beavatkozásokkal kapcsolatban, hogy nem szabad mennyiségi túlzásokba esni, azaz minél többször veszünk igénybe ilyen szolgáltatást, annál nagyobb az esélye, hogy arcunk veszít természetes szépségéből. A toxSKINCARE kozmetikumok azáltal, hogy képesek meghosszabbítani a botox injekció hatását, a műtétek újabb szükségszerűségét is eltolják.

Ha tehát a kozmetikai ipar vívmányaival támogatjuk a plasztikai sebészet által elért hatást, akkor a műtétek száma is csökkenthető, s így a fiatalos arc egyben naturálisan szép is lesz. 

Vásárold meg botox hatású toxSkincare termékeinket a webshopban most 10%-os kedvezménnyel!

tx_contactWEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+3670 596 14 22

ugrás fel