Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Japán nők arcápolási titkai

Japán nők arcápolási titkai

Japán nők arcápolási titkai

Ha mindig is csodáltad a japán nők makulátlan és tökéletesen sima bőrét, akkor ideje megtudnod a titkaikat! Ha a génekre gyanakodtál, akkor most csalódni fogsz, mert az irigylésre méltó  szépségük mögött a szépségápolási kultúrájukból fakadó igényes választás, valamint rendszeres ápolás és odafigyelés rejlik!

A tudatos vásárlás az ázsiai nőknél nem kultusz, hanem általános szokás. Ennek köszönhetően hiába van hatalmas választék a drogériájukban, ők csak a legjobbat választják és nem az ár a meghatározó a döntés hozatalban.

A természetből merítenek alapanyagokat bőrük szépítéséhez, így a rizs és a zöld tea felhasználása sem újdonság náluk erre a célra. A minőségi termékeket keresik, mert a szellem, mely alapján ápolják bőrüket is a Zen, egyik alapköve az, hogy szeretettel végezd amit csinálsz és ünnepeld vele Önmagad.

fffA Zen szerint meg kell találni az utat és tanulni kell a cél eléréséhez. Ebben az esetben a cél a szépség, melyhez a vezető út többek között a bőrápolás, és az úton csak tanulással lehet előre haladni.

A tanulás a megfelelő technikák és tudás elsajátítását jelöli, melynek keretében  a hatóanyagok ismeretét és saját elvárásásaink kialakítását kell véghez vinnünk.

A Zen szerint a napi kötelességszerűen végzett dolgokat is örömként kell megélni, úgy, hogy azzal magunkat ünnepeljük, ez pedig a szépség szempontjából  azt jelenti, hogy élvezettel törődsz magaddal. A napi szépség-rituálé legyen egyfajta meditáció, így egy olyan befektetés lesz, mely hosszútávon megtérül.

Ezeket figyelembe véve  termékválasztás esetében csak a legjobb jöhet szóba, amely a természet kíméletességével szépíti meg bőrünket. A testi lelki megtisztulás, a rituálé része kell, hogy legyen, így az arctisztítása is a mindennapok részét kell, hogy képezze.
A recept tehát törődés és harmónia, így a bőr természetes egyensúlyának megtartásáért olyan speciális termékeket kell alkalmazni, amelyek serkentik az anyagcserét, emellett mégis képesek megnyugtatni a hiperaktív sejteket, a fáradtakat pedig feléleszteni. Egy készítmény kúra, amely egyben bőrnyugtató és gyulladás csökkentő hatású, emellett viszont aktivizáljffhda a fáradt sejteket?

A toxSKINCARE  termékek olyan többfunkciós krémek, melyek ezekre egyszerre képesek, így nem meglepő, hogy a japán nőkkörében rendkívül népszerűnek számít. Természetes összetevők, állatkísérletektől mentes kialakítás, mégis látványos ránctalanító hatás ez az, amire a japán nők is szavaznak. Német prémium minőség, mely képes megfelelni a magas elvárásokkal rendelkező japán nőknek is, ahol a szépségápolás rendkívül színvonalas és a kultúra szintjén mozog. Önmagunk felfrissítése masszázzsal az egyik olyan technika, amelyet érdemes átvenni a japán arcápolási kultúrából.

A toxSKINCARE termékek felvitele gyengéd masszírozással a nyugalom megteremtését is szolgálja, amely a hosszan tartó fiatalos arcbőr egyik elsődleges feltétele. A stressz elősegíti a káros szabad gyökök termelését, amelyek a korai öregedéshez vezetnek, ezért fontos, hogy a szépülés egy relaxációs folyamat legyen és ne nyűg.

A lényeg, hogy ne a génekre fogjuk mások szépségét, hanem kezdjünk el törődni bőrünkkel és szeressük Önmagunkat. A tudatos termékválasztás és a rendszeresség teremti meg az alapját a megfelelő szépségápolásnak, ezért szánjunk időt és ha tehetjük pénzt is a bőrápolásra.

 

Vásárold meg botox hatású toxSkincare termékeinket a webshopban most 10%-os kedvezménnyel!

tx_contactWEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+3670 596 14 22

 

ugrás fel