Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Kismama Nagykövet – Legyél te márkánk új arca

Kismama Nagykövet – Legyél te márkánk új arca

Kismama Nagykövet - Legyél te márkánk új arca

Várandósságod alatt is szeretnél megfelelő figyelmet fordítani a bőrápolásra? Számodra is fontos, hogy csak olyan kozmetikumokat használj, amelyek nem károsak babád és a saját egészségedre is? Szívesen megosztanád másokkal is tapasztalataidat? Ha magadra ismertél, ne habozz, jelentkezz kismama beauty programunkra, és legyél Te a Kismama Nagykövet, aki képviselheti luxus organikus bőrtökéletesítő márkánkat!

Minden, amit érdemes tudnod a kismama beauty programunkról:

Olyan várandós kismamák jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a beauty világ iránt

♦  Együttműködésünk alatt naturális bőrápoló termékeinket tesztelheted

♦  Kozmetikusunk segít egy személyre szabott, egyéni szépségcsomag összeállításában

Kismama Nagykövet feladatai, amelyek várnak rád:

  Kismama Nagykövet szerepkörében tesztelheted bőrtökéletesítő organikus termékeinket, amelyeket személyre szabottan a bőrtípusodhoz igazodva állítunk össze.

  Élményeidről egy blogot és/vagy videó blogot várunk Tőled, amelyben beszámolsz a termékekről, a tapasztalataidról és az élményeidről. Ennek az elkészítésében mi is nyújtunk segítséged, de a Te elképzeléseidet, ötleteidet is örömmel fogadjuk, és alkalmazzuk is!

Márkánk képviselőjeként közösségi oldalaidon is megoszthatod tapasztalataidat és népszerűsítheted márkánkat.

kismama nagykövet


Amit kínálunk Kismama Nagykövetünknek:

  Termékeinket és kezeléseinket ingyenesen biztosítjuk a rendelkezésedre tesztelés céljából.

  Közös együttműködés eredményeképpen kisfilmet  forgatunk, amelyet a későbbiekben referenciaként bárhol felhasználhatsz.

  Munkádat teljes körű marketing tevékenységgel támogatjuk.

  Kismama Nagykövetként nagy követőszámmal  rendelkező közösségi oldalunkon biztosítunk számodra megjelenést

  Munkádat hírdetésekhez is felhasználjuk, így még nagyobb közönség megismerheti a munkádat és a saját privát oldalaidat is. Ezzel remek karrier építési lehetőség biztosítunk Neked!

Jelentkezni a lap alján található form kitöltésével tudsz!

Kismama Nagykövet

Minden, ami ToxSkincare 

A toxSkincare egy német, prémium minőségű professzionális kozmetikai termékcsalád, mely orvosi tisztaságú, egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is. A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, a művi mimika pedig teljesen kizárt.

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyagai az Argireline és a Hyaluronsav, melyek nagymértékben hozzájárulnak a ráncok csökkentéséhez és megelőzéséhez. Az argireline lokális pihentető és ránccsökkentő hatása leginkább egy botox kezeléshez hasonlítható, ám túladagolni lehetetlen, így a művi mimikai hatás kizárt!

A termékcsalád és a vele végzett kozmetikai kezelés, magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, jelentősen csökkenti az arc, nyak, dekoltázs ráncait. B5 provitamin, A -,E-vitamin, édes mandula olaj tartalmának köszönhetően védi, hidratálja és ápolja a bőrt. Q10 liposzómái megkötik a szabad gyököket, így segítik megelőzni a légszennyezés és az UV sugárzás okozta károsodásokat. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása már egy alkalom után érezhető.

ToxSkincare kezeléseink

Hírességek, akik ToxSkincare-t ajánlják:

Mahó Andrea

Mahó Andrea élete folyamatos pörgés, épp ezért nagyon fontos számára, hogy megfelelő kezelésekkel szépítse arcbőrét. A mindennapos hatások miatt nagyon fontos Andrea számára, hogy arcápolása során naturális, természetes összetevőjű termékeket használjon, ezzel is kímélve arcbőrét a mesterséges anyagoktól, így  termékeink kíméletesek az arcbőréhez,  mégis kíméletlen a legapróbb ráncaihoz is. Kezeléseinkre rendszeresen visszajáró vendégünk.

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna is a toxSkincare termékei esküszik, ha arcbőrének fiatalon tartásáról van szó. Korinna már a 20-as évei közepén elkezdett arcbőrének megfelelő ápolásáról gondoskodni, hiszen tudja, hogy már ilyenkor kialakulnak az első szemkörnyéki és mimikai ráncok.  ToxSkincare kezelések a termékekkel kiegészítve felér egy botox kezeléssel, ez mellett teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, így Korinna arcbőre megőrizheti ragyogását!

Vásáry André

Vásáry André nagyon sok figyelmet szentel arcbőre állapotára, hiszen tudja, hogy az igényes külső alapja a megjelenés. André azért szereti ezt a kezelésünket, mert a botox kezelésekkel ellentétben ez teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, mégis kisimul és megújul tőle az arcbőr. Minden férfitársának előszeretettel ajánlja a ToxSkincare-t.

Mádai Vivien

Mádai Vivien akkor ismerkedett meg a ToxSkincare termékeivel és kezeléseivel, amikor kisfiával volt várandós. Azóta is rendszeresen visszajár referencia szalonunkba. Vivien hisz a természet erejében gyógyító erejében, épp ezért is szereti ennyire organikus termékeinket. A toxSkincare termékeivel Ő is megelőzi a ráncok és bőrproblémák kialakulását!

 

Kedvet kaptál, hogy jelentkezz Kismama Nagykövetnek? Szívesen megismernéd a termékeinket, esetleg kipróbálnád otthoni használtra is őket? Webshopunkból gyorsan és könnyedén megrendelheted termékeinket! 

 

ugrás fel