Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Koenzim q10

Koenzim q10

Koenzim q10

 A Q-10 egy speciális tápanyag, melyet a  szervezetünk kb. 30 éves korig termeli, utána külső pótlásra van szükség. A szabad gyökök káros hatásának, illetve az ellenük való védekezés fontosságának felismerése vezetett el a koenzim Q10 molekula előtérbe kerüléséhez. A szakemberek kiemelt fontosságúnak tartják az érzékeny bőr ápolása esetében, hogy a használt kozmetikum mindenképpen tartalmazzon Q10- Koenzimet!

koenzim02A dehidratáltság ellen , amely a ráncokhoz vezető utat jelenti a megoldó kód: Q10. Az érzékeny bőr általában hajlamos a kiszáradásra, ebből kifolyólag pedig különösen gyorsan ráncosodik. A ráncok tehát ilyen bőrtípus esetében korán megjelennek, és jobban is látszanak . A mérsékelt sejtaktivitás csökkenti a sejtregenerálódást, ez a folyamat a ráncok kialakulásához vezet, vagyis a bőr egyszerűen gyorsabban öregszik. A problémát az energiaszintet növelni képes és a sejtregenerálódást támogató, a bőr saját Q10 koenzimjét (ubiquinone) tartalmazó bőrápoló kozmetikumok  használatával oldhatjuk meg.  

Harminc éves korig a szervezet saját maga állítja elő a szükséges mennyiséget belőle, az életkor előrehaladtával viszont párhuzamosan csökken a szervezetben a  termelése, és a nem megfelelő ellátottság különböző működési zavarokat idézhet elő. A Q10 koenzim nélkülözhetetlen a sejtek energiaellátásához és  a zavartalan biokémiai folyamatok fenntartásához. A Q10 erős antioxidáns tulajdonságáról is ismert. Az ilyen hatóanyaggal ellátott krémek hatása gátolhatja a sejtek idő előtti öregedését és erősítheti a bőr védelmét .Egy különleges antioxidáns, amely védelmet nyújt a bőr korai védelme ellen. Tartós napozás esetében különösen ajánlott a bőrbe juttatása. 


koÖsszefoglalva az előnyei:

Lassítja a bőr öregedési folyamatát.

– Csökkenti a ráncokat mélységét, legfőképp a szemkörnyékén.

– Biztosítja a sejtek energiaellátását.

– Védelmet nyújt a szabadgyökök ellen és a káros külső hatások ellen.

– Elősegíti az elasztin és a kollagén termelést.

Vásárold meg botox hatású toxSkincare termékeinket a webshopban most 10%-os kedvezménnyel!

 

WEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+3670 596 14 22

ugrás fel