Kapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Meryl Streep szépségtrükkjei

Meryl Streep szépségtrükkjei

Meryl Streep szépségtrükkjei

szerző: Mike Anna

Meryl Streep szépségtrükkjei

A háromszoros Oscar-díjas és a nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő nemcsak hatalmas színészi vénával megáldott tehetség, de a természetes szépség ideáljának is nevezhetnénk. Bátran mondhatjuk, hogy Meryl Streepre érdemes felnézni, igazi példakép lehet azoknak a nőknek, akik elnyomják önmagunkat a társadalom kegyetlen elvárásai miatt.  Érdemes egy kis önbizalomért a következő sorokat elolvasni, hiszen van mit tanulnunk a ragyogó színésznőtől!

Családi vonások

Meryl multikulturális családból származik, amelyben édesanyján keresztül ötvöződnek az angol, ír, német, skót és francia vonások. A csodás hanggal megáldott lány már fiatal korában is gyönyörű és karakteres egyéniség volt. Nem hiába figyeltek fel rá a filmesek és a mai napig híres és keresett személy a filmiparban. A visszafogottság jellemzi, nem használ feltűnő sminkeket, inkább az egyszerűbb, naturális sminkelést alkalmazza a hétköznapokban.

Meryl Streep szépségtrükkjei

Négygyermekes családanyaként nem várható el tőle, hogy minden pillanatban a legszebb profilját mutassa mivel az Ő számára az a legfontosabb, hogy mi kerül esténként a családi asztalra. Ám mégis képes egyszerre édesanyaként és filmcsillagként is helyt állni.

Fő a belső szépség

„ A szépség belülről fakad” – állítja Meryl és ebben, teljes mértékben igazat is adhatunk a színésznőnek. Ha nem vigyázunk belsőnkre, az legjobban a külsőnkre hat. Meryl Streep 62 évesen volt a Vogue legidősebb címlaplánya 2012-ben. Ezzel bizonyítható, hogy a valódi szépség, amely belülről fakad, botox, és minden plasztikai beavatkozások nélkül is tud érvényesülni.

Az egészséges életmód mellett teszi le voksát, és mint tudjuk azzal, hogy egészségesen táplálkozunk, bőrünk szépségét is növeljük. A legendás filmdíva ennek megfelelően az organikus termesztésű, vegyszerektől mentes élelmiszerekben hisz.

Meryl Streep szépségtrükkjei

Lelki egészség

Meryl Streep ugyanakkor a testmozgást sem hanyagolja, úszással tartja magát formában. Mindig azt hangoztatta, hogy a test csak akkor lehet egészséges és fiatal, ha a lélek is az. Ehhez pedig újabb és újabb kihívásokat kell támasztanunk az életben, sokat kell tanulnunk önmagunkról, de azért ne vegyük túl komolyan magunkat.

„A fiataloknak azt tanácsolnám, hogy ne aggodalmaskodjanak annyit. Főleg ne a súlyuk miatt. Amitől furcsa vagy más vagy, mint a többiek, éppen az az erősséged. Ne félj tehát más lenni!”– hangoztatja a sztár.

Meryl Streep szépségtrükkjei

Az egyszerűség pompája

Persze, ha nagy eseményről van szó, egy gyors és mutatós sminkkel még szebbé tudja varázsolni magát a filmcsillag. Meryl sminkje egyszerű, de mégis nagyszerű. Fontos a mindennapi ápolás a bőrnek, főleg sminkelés előtt. Miután leápoltuk bőrünket, lila és bordó árnyalatokkal, illetve dúsító szempilla spirállal festjük ki a szemeket és pillákat alul-felül. Ez a színválasztás főleg a szemüvegeseknél előnyös, hogy a szemüveg mögött is hangsúlyos legyen a szem. Ezután a száj következik, melyet bogyós gyümölcsökre emlékeztető rúzzsal teszünk még teltebbé és hangsúlyosabbá. A sminkelés végén egy leheletnyi gyümölcsös árnyalatú pirosítót használjunk csak, amely fiatalosabbá és üdévé teszi arcunkat. Ezzel a sminkkel és egy jó adag mosollyal hódítja meg Hollywoodot Meryl Streep.

Meryl Streep szépségtrükkjei

Természetes alapanyagokból álló termékeink és kezeléseink Meryl tudatos életmódjába is teljesen beleférnek! ToxSkincare a természet koncentrátuma! A színésznőhöz hasonlóan válaszd Te is a bőrödnek legkíméletesebb szépségápolási formát! Keresd fel legközelebbi toxSkincare kozmetikusodat, vagy ha még nem rendelkezel vele, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Válassz kezeléseink közül, és szépülj a természet erejével!

 

Kezeléseinktx_contact

WEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+36709426348

forrás: szaboimre.hu

ugrás fel