Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Ránctalanítás – zsíros, problémás bőr

Ránctalanítás – zsíros, problémás bőr

Ránctalanítás - zsíros, problémás bőr

Ránctalanítás – zsíros, problémás bőr

Problémás bőröd van? Felszíne gyakran fénylik, zsíros tapintású? Nem vagy már kamasz, mégis aknéktól, mitesszerektől szenvedsz? A toxSKINCARE ráncfelvarró kezelései megoldást jelenthetnek neked is! Függetlenül attól, hogy könnyen zsírosodó bőröd van, a ráncok ugyanúgy kialakulnak, idővel egyre inkább láthatóvá válnak. Eltüntetésükhöz azonban különös figyelemmel kell kiválasztanunk számodra a kozmetikumokat, hiszen közben ügyelnünk kell bőröd speciális igényeire is.

Sajnos nem mindegyikünk olyan szerencsés, hogy a kamaszkor elmúltával megszabadul zsíros, problémás bőrtüneteitől is. A felnőttkorban jelentkező panaszokat okozhatják külső okok, mint a túl sok zsíros, fűszeres étel fogyasztása, mozgáshiány, nem megfelelő kozmetikumok használata és belső okok is, mint hormon- vagy anyagcserezavarok, öröklött genetikai hajlam és még sorolhatnánk. Az első és legfontosabb teendő, hogy feltárjuk ezeket az okokat és a későbbiekben őket figyelembe véve végezzük a kezeléseket.rancfelvarro02

A toxSKINCARE kozmetikai család minden egyes tagja teljesen kemikália és méregmentes, kiegyensúlyozott zsírsav tartalommal és nagy koncentrátumú, tiszta hatóanyagbázissal rendelkezik. A szeborreás bőrtípus gyakori velejárója a gyulladásra való hajlam, érzékenység, aminek kezeléséhez speciális bőrnyugtató hatóanyagokra is szükségünk lesz a ránctalanító kezelésbe építve, ezeket szintén megtalálhatjuk a termékek összetevői között.

 

 

És most nézzük, miből is áll szalonjainkban egy tökéletes, a problémás bőrre kialakított ráncfelvarró kezelés:

rancfelvarro03Első lépés: mint említettem, minden egy bőrvizsgálattal kezdődik. toxSKINCARE  referencia szalonjainkban szakértő kozmetikusaink az első alkalommal egy mikrokamerás bőrdiagnózist készítenek, melynek során 300-szoros nagyításban egy mikrokamera segítségével térképezik fel bőrtípusodat, és az esetleges bőrproblémákat. Minden vendég számára rögzítjük a jelenlegi állapotot egy kezelési naplóban, hogy néhány hét elteltével látható, és kézzel fogható legyen az eredmény. Minden vendég számára személyre szabott, egyéni kezelési lehetőséget biztosítunk. Kozmetikusaink egy állapotfelmérő adatlap kitöltésével kezdik a kezelések felépítését. Az adatlapon olyan kérdések szerepelnek, melyek a szervezet jelzéseit figyelembe véve segítenek az esetleges belső problémák felkutatásában. Sokszor hormonális problémák, laktóz- gluténérzékenység, vagy  más allergizáló tényezők állnak a bőrproblémák hátterében. Szakértő kozmetikusaink bőrgyógyászok által tartott továbbképzéseken, ezen rejtett problémák felkutatását tanulják.

rancfelvarro04Második lépés: ránctalanító, előkészítő letisztítás. Az egyedülálló Argireline tartalmú toxSKINCARE Balancing Cleanser segítségével bőröd ragyogóan tiszta és hidratált lesz, egyensúlyba kerül a környezetével. A rendkívül értékes Argireline nevű hatóanyaga ránckisimító, botox hatású. Hamamelis, Aloe Vera és olíva olaj tartalmának köszönhetően nyugtató és gyulladáscsökkentő. A toxSKINCARE exkluzív Cleanser kíméletesen és alaposan eltávolítja a bőrről a sminket, szennyeződéseket, a légszennyezés nyomait. Kiegyensúlyozott zsírsav tartalmának köszönhetően a kombinált és zsíros bőr ápolására is tökéletes.

rancfelvarro05Harmadik lépés: enzimes mélytisztítás toxSKINCARE maszkkal. Gyulladásra hajlamos, érzékeny bőröknél nem használhatunk mechanikai peelingeket (dörzsanyagok felhasználásával készült radírokat), hiszen ezzel csak tovább fokoznánk a gyulladásos folyamatokat. A toxSKINCARE enzim maszk egy rendkívül hatásos maszkpor a bőr enzimes mélytisztítására. Alkalmazásával pórusmélységig hatoló bőrtisztítást érhetünk el. Az enzim (lipáz koncentrátum) gyengéden és alaposan eltávolítja az elhalt bőrsejteket, szennyeződéseket és make-up maradványokat, intenzív mélytisztító hatásával előkészíti a bőrt további termékek használatára. Mikromolekuláris felépítése biztosítja a következő termék hatóanyagainak könnyebb bejutását. Intenzív bőrtisztító és faggyútermelés csökkentő hatású.

rancfelvarro06Negyedik lépés: ránctalanító tonizálás. Az egyedülálló Argireline tartalmú toxSKINCARE Tonic felfrissít, ápol és segít optimalizálni a bőr vízháztartását. A termék Hamamelisz, Aloe Vera és olíva olaj tartalmának köszönhetően nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően hatóanyagi a bőr mélyebb rétegeiben szívódnak fel. Nagy felületű alkalmazásra alkalmas az arc, nyak, és dekoltázs környékén. A legérzékenyebb bőr tisztítására is ajánlott.

rancfelvarro07Ötödik lépés: kötőszövet emelő és méregtelenítő Biológiai lifting maszk. Percek alatt fűzőként húzza össze a kötőszöveteket, majd a nyirokrendszeren keresztül távozásra kényszeríti a méreganyagokat. Végül, megadva a kegyelemdöfést, a mikromolekuláris felépítése miatt a sejtek mélyére képes hatolni, és az ott játszódó anyagcsere folyamatokat befolyásolva, több oxigénhez juttatja a sejteket. Így azok megnyílnak, és szabályosan fellélegeznek, készen állva a hatóanyagok befogadására. A Biológiai Lifting kezelés után megtízszereződik bármilyen kismolekulájú hatóanyag beépülésének az eredményessége.

rancfelvarro08Hatodik lépés: Botox hatású toxSKINCARE „ráncfelvarró” kezelés, tű nélküli mezoterápiával. Argireline,  Hyaluronsav, és Q10 bomba koktéllal a toxSKINCARE kozmetikai család kifejezetten az anit-aging kezelések kiegészítőjeként jött létre, egy kímélő, hatékony megoldás a botolinum injekció helyett, mely  méreg és vegyszermentes bőrtökéletesítő kezelést kínál kompromisszumok nélkül. A teljes ránctalanítás a toxSKINCARE Ultimate Lifting Serum segítségével érhető el. Egyedülálló termék, mely magas Argireline és Q10 hatóanyagtartalmának köszönhetően, szisztematikusan tünteti el a ráncokat. Mikromolekuláris technológiával készül, mely feltétele a hatóanyagok maximális beépülésének és az anti-aging kezelések eredményességének.

rancfelvarro09Hetedik lépés : relaxáló, ránctalanító masszázs toxSKINCARE  masszázs krémmel. Argireline-nel, nagydózisú Hyaluronsavval, E vitaminnal, Florasome-al gazdagított  masszázskrémmel történő kellemes relaxáló és ránctalanító masszázs. A masszázs elősegíti a vérkeringést, így a sejteket tápláló anyagok felvételét, illetve a méreganyagok távozását a szervezetből.

Befejező lépés: Botox hatású, ránckisimító, 24 órás hidratáló krém. A normál vagy zsírosodásra hajlamos bőr ápolására szolgáló, extra nagydózisú Argireline és Hyaluronsav tartalmú könnyű állagú krém. Kiegyensúlyozott zsírsavtartalma segíti a bőr megfelelő hidratálását zsíros filmréteg hátrahagyása nélkül. Hatóanyag koncentrációjának köszönhetően jelentősen csökkenti az arc, nyak és a dekoltázs ráncait.  B5Provitamin, A-, E-Vitamin, édes mandula olaj tartalmának köszönhetően, védi és ápolja a bőrt. Q10 liposzómái megkötik a szabad gyököket, így segít megelőzni a légszennyeződés, az elektroszmog és az Uv- sugárzás okozta károsodásokat. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása már néhány hét használat után érezhető.

 

tx_contactWEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+3670 596 14 22

ugrás fel