Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / toxSkincare Cosmetics

toxSkincare Cosmetics

toxSkincare – a ránctalanítás új dimenziója

Azonnali lifting hatás tűszúrások nélkül! Próbáld ki a legújabb arcfiatalító eljárást, mely méreganyagok nélkül és tartósan tünteti el a ráncokat!

A toxSkincare egy német, prémium minőségű professzionális kozmetikai termékcsalád, mely orvosi tisztaságú, egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is.

A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, a művi mimika pedig teljesen kizárt!

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyagai az Argireline és a Hyaluronsav, melyek nagymértékben hozzájárulnak a ráncok csökkentéséhez és megelőzéséhez. Az argireline lokális pihentető és ránccsökkentő hatása leginkább egy botox kezeléshez hasonlítható, ám túladagolni lehetetlen, így a művi mimikai hatás kizárt!

A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, sőt, értékes összetevői folyamatos használat mellett a további ráncok kialakulását is megelőzik.

 Termékeink 25 éves kortól segítenek megelőzni a ráncokat

 35 – 40 éves korban kiválóan alkalmazható az első, már megjelent ráncok kezelésére 

 40 év felett pedig segít mélyebb ráncok kezelésében és a bőr feszességének visszaállításában

A termékcsalád és a vele végzett kozmetikai kezelés, magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, jelentősen csökkenti az arc, nyak, dekoltázs ráncait. B5 provitamin, A -,E-vitamin, édesmandula olaj tartalmának köszönhetően védi, hidratálja és ápolja a bőrt. Q10 liposzómái megkötik a szabadgyököket, így segítik megelőzni a légszennyezés és az UV sugárzás okozta károsodásokat.

Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása már egy alkalom után érezhető!

tSC_Serum_0079p_08-08-12

A toxSKINCARE kozmetikai család  nem tartalmaz:

 • Pegeket
 • Ásványi olajokat
 • Kémiai konzerváló anyagokat

A toxSKINCARE kozmetikai család hatóanyagai:

 • Nagy dózisú Argireline
 • Nagy dózisú Hyaluronsav
 • A és E-vitamin
 • Coenzym Q10
 • B5 provitamin
 • Édes mandula olaj
 • Olivaolaj
 • Shea vaj
 • Nagy dózisú Hammamelis
 • Vitamin E Florasome
 • Barna alga
 • Koffein
 • Gesztenyéből nyert Flavonoid

Vásárlói vélemények a ToxSkincare termékekről

“elsőként a kis 15 ml-es kiszerelést vettem meg, hogy teszteljem a hatását, de már másfél hét használat után megrendeltem a nagyobbat is belőle, mert fantasztikus volt! Pár nap után éreztem a változást. Csoda ez a krém!” – L. Tímea (26, Budapest)

“Könynen adagolható, kevés is elég a termékből, úgyhogy sokáig használtam, már a második szérumot veszem.” – Fekete Rebeka ( 31, Kaposvár )

“Évek óta az egyik kedvenc termékem! Nagyon szeretem ezt az arckrémet, mert enyhén zsíros arcbőrömön nem érzem maszk hatásúnak.” – Kovácsné N. Andi ( 47, Tiszafüred )

” Érzékeny arcbőrömre ajánlotta kozmetikusom ezt a márkát, azóta már megvettem a rollert, a tonicot,  és egy nappali krémet. Nekem nagyon bevált. ”  – Éva (41, Érd)

» IDE KATTINTVA egyszerűen megismerheted a termékeinket! «

✓ A toxSkincare az elsők között volt aki kiemelt, nagy dózisú hatóanyagként használta az Argirelinét. Az Argireline egyedülálló hatása mára közismert a ránctalanításban,  így méltán kapta a „botox hatású” hatóanyag jelzőt.

✓ Tökéletes megoldás a nagyon száraz vagy extra érzékeny bőr ápolására.

✓ Kiegyensúlyozott zsírsav tartalmuknak, és gyulladás gátló hatóanyagaiknak köszönhetően kiválóan alkalmas a problémás, aknes, heges bőr kezelésére is.

✓ A termékekben teljes mértékben organikus és megbízható hatóanyagokat használunk

✓ Luxus megjelenés és professzionális hatóanyagok megfizethető áron

✓ Egyszerű használata lehetővé teszi az otthoni bőrfiatalítást

.

 • A toxSkincare nem végez állatkísérleteket!
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt kozmetikum
 • Mivel minden hatóanyagunk biztonságos, kismamák számára is tökéletes bőrfiatalítási megoldás
 • Peg, ásványi olaj, és kémiai tartósítószert nem tartalmaznak
 • Többszörösen magas hatóanyag koncentrátumokkal előállított professzionális kozmetikumok, német minőségi garanciával.
 • A botolium injekciót helyettesítő kozmetikum, mely természetes úton, méreg és vegyszerek nélkül segít eltüntetni a ráncokat.
 • Tökéletes kiegészítés botolium injekciós kezelés után, annak hatása hosszabb távú lesz termékeink segítségével
 • Plasztikai sebészek rendszeresen ajánlják szépészeti beavatkozások után kozmetikumainkat, mert azok teljesen biztonságosak és megnövelik a beavatkozások hatásának idejét és nem okoz pigmentelváltozást
 • Mikromolekuláris hatóanyagai révén a bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki a hatását, ott ahol a sejt anyagcsere folyamatok zajlanak.
 • A toxSKINCARE család használatával kizárt a művi mimikai hatás.

Kipróbálnád organikus, luxus
minőségű 
termékeinket otthonodban?

Vásárold meg őket még ma a webshopunkban!

Argireline

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyaga az Argireline, ez a hatóanyag nagymértékben hozzájárul a ráncok csökkentéséhez. Lokális pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően, üde és természetes külsőt eredményez. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, túladagolni lehetetlen, így a mimikai művi hatás kizárt.

.

Hol keletkeznek a ráncok?

Az agy elküldi az izmok összehúzódásához szükséges impulzust , ami az idegrostokon keresztül majdnem az izmokig jut. Az izmok és az idegszálvégződések között egy kis hézag (synapszis szakadék) található. Az ideg impulzus nem tudja megkerülni ezt a hézagot. Amint az idegvégződéshez ér egy impulzus, úgynevezett neurotranszmitter szabadul fel.  Jelen esetben  az Acetylcholine (Ach).

Ezek után az izom összehúzódik. Minél erősebben érkezik az impulzus az idegvégződésekhez, annál több Ach szabadul fel. Minél több Ach érkezik az izmok receptoraihoz, annál jobban húzódnak össze az izmok.

Az Argireline a synapszis hézagban fejti ki hatását az által, hogy az izom receptorokhoz kevesebb Ach jut el. Ezért az izmok nem húzódnak össze olyan erősen, gyorsabban regenerálódnak, így a ráncok környékén a bőrszövet kisimul. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, és nem bénítja az izmokat. A regenerálódást és a bőr kisimulását a termék további hatóanyagai szintén segítik. Így érhető el a tökéletes ránckisimítás, biztonságosa, kockázat nélkül.

 Miért fontos a Hyaluronsav ?

Szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotó eleme, mellyel az öregedéssel párhuzamosan csökken a szervezetben, így ideje elgondolkodni az utánpótlásról! A kozmetikai ipar előszeretettel használja fel hatóanyagként a ráctalanítás alkalmazására, de hogyan lehet a kezelés igazán hatásos?

A Hyaluronsav egy olyan fehérje, amely megtalálható az emberi szervezetben. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A Hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét. Ez a  sav felelős a szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő, valamint folyadékmegőrző képességéért. A Hyaluronsav a kötőszövetben  összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv, mint például a bőr rugalmasságát és feszességét.

A HA-t öregedésgátló hatásának köszönhetően helyi kezelésre és kiegészítőként fogyasztva egyaránt évek óta használják. A kozmetikai iparban felfedezték, hogy a HA védi a bőrt az öregedés ellen, és segít visszaállítani annak simaságát és rugalmasságát a hidratáció fenntartásával.

Termelődése a húszas életévekben kezd elcsökkenni, (azonban ilyenkor csak alig észrevehetően,) majd ez vezet egyre rohamosabb mértékben az öregedés jeleinek kialakulásához, mint az  ízületi fájdalmak, lassúbb és nehezebb mozgás, szabad gyök-képződés, ráncok, pigmentzavarok.

A  folyamatot megfelelő életformával, táplálkozással, folyadékfogyasztással és étrend-kiegészítőkkel lelassíthatjuk, vagy akár vissza is fordíthatjuk, ezért érdemes megreformálnunk életvitelünket. Ezek az ismérvek alátámasztják, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a Hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

.

Yuko Fukano, bőrgyógyász szakorvos, Japán Bőrgyógyászati Egyesület

“Working as dermatologist, I only use products, that perfectly meet the modern professional requirements. The toxSkincare products can be used safely after and before any treatment, because it does not contain irritating, allergenic toxins. My patients use commonly German products at home, at each point in Japan – their satisfaction is the guarantee of success for me.”

“Bőrgyógyászként kizárólag olyan termékekkel dolgozom, melyek tökéletesen megfelelnek a mai modern szakmai elvárásoknak. A toxSkincare termékei biztonságosan alkalmazhatóak bármely kezelés után és előtt, hiszen nem tartalmaznak irritáló, allergizáló méreganyagokat. Pácienseim Japán minden pontját rendszeresen használják otthon is a német termékeket, elégedettségük számomra is garancia a sikerre.”

.

Dr. David Sharp, plasztikai sebész, Brisbane, Ausztrália

“In my clinic we’ve used the toxSkincare products to extend and prevent the effects of the Botox treatments. In my opinion, for a really good professional it’s more important to have satisfied patients than have patients, who return as often as possible. I recommend toxSincare Lifting serum for home setting and surgical purposes too.”

“Klinikámon a toxSkincare termékeit évek óta nagy sikerrel alkalmazzuk a botulinum, azaz botox kezelések hatásának meghosszabbítására és megelőzésre is. Úgy gondolom, egy igazán jó szakembernek nem az a legfontosabb, hogy páciensei minél gyakrabban térjenek vissza, hanem az, hogy minél elégedettebbek legyenek. Mind otthoni használatra, mind sebészeti célokra ajánlom a toxSincare Lifting szérumot.”

Hírességek, akik ToxSkincare-t ajánlják:

Mahó Andrea

Mahó Andrea élete folyamatos pörgés, épp ezért nagyon fontos számára, hogy megfelelő kezelésekkel szépítse arcbőrét. A mindennapos hatások miatt nagyon fontos Andrea számára, hogy arcápolása során naturális, természetes összetevőjű termékeket használjon, ezzel is kímélve arcbőrét a mesterséges anyagoktól, így  termékeink kíméletesek az arcbőréhez,  mégis kíméletlen a legapróbb ráncaihoz is. Kezeléseinkre rendszeresen visszajáró vendégünk.

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna is a toxSkincare termékei esküszik, ha arcbőrének fiatalon tartásáról van szó. Korinna már a 20-as évei közepén elkezdett arcbőrének megfelelő ápolásáról gondoskodni, hiszen tudja, hogy már ilyenkor kialakulnak az első szemkörnyéki és mimikai ráncok.  ToxSkincare kezelések a termékekkel kiegészítve felér egy botox kezeléssel, ez mellett teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, így Korinna arcbőre megőrizheti ragyogását!

Vásáry André

Vásáry André nagyon sok figyelmet szentel arcbőre állapotára, hiszen tudja, hogy az igényes külső alapja a megjelenés. André azért szereti ezt a kezelésünket, mert a botox kezelésekkel ellentétben ez teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, mégis kisimul és megújul tőle az arcbőr. Minden férfitársának előszeretettel ajánlja a ToxSkincare-t.

Mádai Vivien

Mádai Vivien akkor ismerkedett meg a ToxSkincare termékeivel és kezeléseivel, amikor kisfiával volt várandós. Azóta is rendszeresen visszajár referencia szalonunkba. Vivien hisz a természet erejében gyógyító erejében, épp ezért is szereti ennyire organikus termékeinket. A toxSkincare termékeivel Ő is megelőzi a ráncok és bőrproblémák kialakulását!

Felejtsd el a művi mimikát!

Hollywoodban sajnos nagyon sok híresség lett a rosszul sikerült botox kezelések áldozata, amelyek eredményét a későbbiekben már nem lehet eltüntetni! Az mellett, hogy ezek az orvosi beavatkozások igen költségesek és fájdalmasak, sajnos nagyon sok esetben rosszul is sikerülnek, és az arcbőr megfiatalítása helyett csak  művi mimikát és természetellenességet eredményez. Kerüld el ezeket a hatásokat, bízd magad inkább a természetesség erejére, és  válaszd a ToxSkincare termékeit!

» IDE KATTINTVA egyszerűen megismerheted a termékeinket! «

Szakemberként érdeklődsz a ToxSkincare iránt?

Szakemberként érdeklődsz a ToxSkincare kozmetikumok és kezelések iránt? Kiemelt figyelmet szentelünk a bennünket választó szakembereinkre, kozmetikusainkra. Számunkra nagyon fontos, hogy kozmetikusaink és vendégeik is meglegyenek elégedve a termékeinkkel és a kezeléseinkkel, és örömmel válasszák a ToxSkincare-t!

Amivel segítjük szakembereink munkáját:

✓ Folyamatosan frissülő szakmai cikkek

✓ Kozmetikus vélemények

✓ Kedvezményes kezelési programok

✓ Akciós csomagok, termékek

Szakembereknek milyen előnyöket nyújt a toxSKINCARE?

☞ A toxSKINCARE termékek a konkurens kozmetikumokkal összehasonlítva jóval kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Hatóanyagtartalmát és a gyönyörű megjelenését figyelembe véve verhetetlen a kozmetikai piacon.

☞ Tökéletesen hidratál és intelligens bőrfelismerő formulája a bőrtípushoz igazodva fejti ki hatását. Minden bőrtípusra ajánlott.

☞ A tű nélküli és a lézeres mezoterápia tökéletes hatóanyag koncentrátuma.termék-tox02

☞ Tökéletes kiegészítője minden ránckisimító és fiatalító kezelésnek. A hyaluronsavas ráncfeltöltő kezelés hatóidejének meghosszabbítására számos bőrgyógyászati rendelőben alkalmazzák.

☞ Gazdaságosabb, kabin kiszerelésben is kapható, melyet szintén gyönyörű üvegtégelyben kínálunk.

☞ Exkluzív kabin termékeink minden kozmetika dísze lehet, hiszen gyönyörű megjelenésével mindenkinek felkelti az érdeklődését.

☞ toxSKINCARE referencia szalonunkban és bemutató termünkben lehetőséget biztosítunk minden vásárlónk számára a személyes tanácsadásra és termékeink kipróbálására.

☞  toxSKINCARE termékeink kombinálásával számtalan egyéni kezelési tervet építhetünk fel, minden bőrtípusra.

☞ Szakmai vásárlóink számára személyes továbbképzést és tanfolyamot biztosítunk.

Vásárold meg kabin  és lakossági termékeinket webshopunkban!

ugrás fel