Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Sophie Marceau szépségtitkai

Sophie Marceau szépségtitkai

Sophie Marceau szépségtitkai

Szerző: Malecki Mónika

Sophie Marceau szépségtitkai

Sophie Marceau neve sokak számára ismerősen cseng, 14 évesen kapta meg leghíresebb szerepét a Házibuli című filmben, de modellként is tevékenykedett fiatalon. Az 50 éves francia színésznő szépségéről is híres, sokak nagy kedvence amiatt, hogy minden tekintetben elítéli a retusálást. A színésznő úgy gondolja, hogy haladni kell a korral, el kell fogadnunk magunkat úgy, ahogy vagyunk. Éppen ezért ebben a blogban néhány szépségtitkát tárjuk fel előttetek.

Élvezi a figyelmet

Sosem tagadta, hogy élvezi a figyelmet és imád a kamera előtt pózolni. Merészebbnél merészebb képek születtek róla, de a retusálatlan képeket részesítette előnyben. Egyszer ott is hagyott egy fotózást, mert képeit szerkeszteni akarták. Szereti a művészi fotókat, a mai napig imádja, ha a fotós játszik a színekkel, fényekkel, illetve ha természetes környezetben fotózzák.

Sophie Marceau szépségtitkai

Nem harcol az idővel

Sosem plasztikáztatott, a retusálatlan valósághoz ragaszkodik. Úgy gondolja, hogy mindenkinek el kéne viselnie az idő múlását. Szomorúnak tartja azt, hogy a legtöbb nő nem akarja valódi önmagát megmutatni, inkább rengeteg smink mögé bújik.  Nem azt mondja, hogy egyáltalán nem kell foglalkoznunk önmagunkkal, szépségünkkel, de ne mindenáron csak ez foglalkoztasson minket, mert az egy ördögi kört eredményez.

Csak a természetesség

Köztudott, hogy nem szereti a festéket, ha teheti inkább szabadon hagyja arcbőrét. Első sorban rendezvényeken visel sminket, akkor is csak keveset, leginkább csak egy kis pírt használ, a rúzst pedig egyenesen ki nem állhatja. Nem használ drága krémeket, arctisztítókat, egyszerűen a szappan-víz kombinációt szereti, esetleg egy kis olívaolajjal frissíti fel arca szépségét. Hajára egyszerű balzsamokat használ vagy férje jóvoltából egy lengyelországi len tartalmú kencét részesít előnyben. Csak olyan kozmetikumot vesz meg, amiről tudja, hogy állatokon nem tesztelték.

Sophie Marceau szépségtitkai

A rendszeres mozgás lételeme

Sophie máshogy értelmezi a sportolás fogalmát. Úgy gondolja, hogy ha azt a sportot, mozgásformát amit csinálsz nem szereted, vagy csak azért csinálod, hogy lefogyj, akkor ne is fáraszd magad vele többet. A mozgást élvezni kell, csináld azt amit igazán szeretsz, legyen akár az egy késő esti kis kocogás a parkban, vagy kirándulás egy szomszédos völgyben, esetleg egy jó kis biciklitúra, úgy állj hozzá, hogy számodra az egy izgalmas tevékenység legyen.

Az étel szeretete

Nem tagadja, ő is diétázik mint mások, csak egy kis csavarral. Próbál minél kevesebb cukrot és zsírt bevinni a szervezetébe, viszont rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét és tejterméket fogyaszt. Viszont ha eljön a hétvége, akkor kényezteti magát egy kis borral, csokoládéval. Nem mond nemet az ételnek, inkább élvezi azt, csak mértékkel.

Sophie Marceau szépségtitkai

 Önbizalom, önbizalom, önbizalom!

Alapvetően a francia nők egyik életszemlélete az elfogadás. Ők nem beszélik ki a másikat, ha éppen nagy az orra, vagy van rajta egy kis felesleg, ennek a gondolkodásmódnak a követője Sophie Marceau is. Elfogadja magát úgy ahogy van és pont azt szereti, hogy nem tökéletes. Ösztönöz másokat is arra, hogy ne hallgassanak a rossz indulatú kritikákra, megjegyzésekre. Szeressük testünket, emeljük ki előnyös tulajdonságainkat és legyen önbizalmunk, hiszen anélkül egy nő sosem lesz szép.

A lényeg: örömmel élni

Úgy gondolja, hogy aki jól érzi magát a bőrében az nem kerül a nárcisztikus önimádat hibájába. Elítéli azt a sok perfekcionista nőt, akik fejében csak a tökéletes az elfogadható, akik számára csak a siker az egyetlen opció, amitől többek lehetnek. Szerinte ebben a világban a nők túl magasra teszik a mércét, nem foglalkoznak azokkal a dolgokkal, amik igazán fontosak az életben. Elismeri, hogy manapság nem könnyű nőnek lenni, de bátorít mindenkit, hogy törődjön többet családjával, barátaival, élvezze az élet minden egyes napját, mert sosem tudhatjuk, hogy melyik nap az utolsó.

Sophie Marceau szépségtitkai

Tehát Sophie Marceau szerint az élet értelme annak élvezetében nyilvánul meg. Fontos, hogy mindig önmagunk legyünk, ne akarjunk megfelelni semmilyen irreális elvárásnak és élvezzük ki életünk minden egyes napját. Az egyéniséget és az önbizalmat nagyon fontosnak tartja, ahogyan mi is! Természetes alapanyagokból álló termékeink és kezeléseink Sophie tudatos életmódjába is teljesen beleférnek! ToxSkincare a természet koncentrátuma! A színésznőhöz hasonlóan válaszd Te is a bőrödnek legkíméletesebb szépségápolási formát! Keresd fel legközelebbi toxSkincare kozmetikusodat, vagy ha még nem rendelkezel vele, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Válassz kezeléseink közül, és szépülj a természet erejével!

 

Kezeléseinktx_contact

WEBSHOP

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+36709426348

forrás: szaboimre.hu

ugrás fel