Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / ToxSkincare 24h Cream – Bőröm megfiatalodott!

ToxSkincare 24h Cream – Bőröm megfiatalodott!

ToxSkincare 24h Cream - Bőröm megfiatalodott!

ToxSkincare 24h Cream Száraz és érzékeny bőrre- A fiatalságom titka

Születésnapom alkalmából leptek meg a ToxSkincare 24h Cream -el, mely kifejezetten száraz és érzékeny bőr fiatalítására való. Bár, mi nők nem szeretjük elárulni korunkat, annyit elmondhatok, hogy már beléptem az 5. X-be és, bár jó géneket örököltem, arcomon már megjelentek ráncok és szarkalábak a szemeim, illetve szám körül, melyektől szívesen megválnék, így izgatottan vágtam bele a bőrfiatalító hidratáló kipróbálásába. Ismerd meg Te is tapasztalataimat erről a különleges termékről!

Ismerkedés a ToxSkincare márkával

Már sokat hallottam a professzionális és luxus ToxSkincare márkáról, ezért, nagy reményeket fűztem hozzá, mikor megkaptam. Az összes termékük kizárólag organikus hatóanyagokból áll, ami rendkívül fontos számomra, mert bőröm igen érzékeny, sok krémtől kipirosodik és szemeim környéke különösen érzékeny ilyen szempontból, ezért mindig megnézem, mit tartalmaznak azok a készítmények, amiket használok. Ebben az esetben viszont nem volt okom félelemre, hiszen természetes és biztonságos anyagokkal dolgozik a cég. Termékeikben nem találhatóak allergén agyagok, méreganyagok, vagy PEG-ek sem. Ami még különleges benne, hogy mikromolekuláris hatóanyagokkal dolgoznak, így a krémekben található anyagok, mint a Hyaluronsav és az Argireline ténylegesen bejutnak a bőr és a sejtek mélyére. Ezért is lehet olyan látványos a hatásuk.

 

Az első benyomásaim

Amikor kinyitottam születésnapi ajándékomat és megláttam az ezüst dobozkát, amiben a krém volt, egyből tudtam, hogy ez egy prémium termék. A krém maga 50 ml-es kiszerelésű és egy letisztult, szép üvegtégelyben található. Illata kellemes, nem túl erős és hamar elillan, nem keveredik más termékek illatával. Mivel bőröm száraz, én az ilyen típusra kifejlesztett változatot kaptam, ennek állaga kicsit sűrű, amitől meg is lepődtem először és azt gondoltam, ezt lassan fogja beszívni a bőröm, de nagyot tévedtem. Ahogy felkentem az arcomra, egyből beszívódott és nem hagyott maga után olajos, vagy ragacsos érzetet. Nagyon kellemes viselet, egyáltalán nem éreztem, hogy az arcomon lenne, így kíváncsian vártam, hogy fog viselkedni smink alatt egy egész napos munka és rohangálás közben.

Egyből a kedvencem lett!

Kíváncsi voltam, milyen rövid-, és hosszútávú hatásai lesznek bőrömre, ezért, ahogy megkaptam, használni kezdtem másik ajándékommal, aToxSkincare Ultimate lifting serum-al együtt. a Hidratáló már az első nap bebizonyította, hogy tényleg nem volt okom aggódni, semmilyen irritáció nem lépett fel akkor, illetve azóta sem bőrömön. Reggel felkentem arcomra és utána egyből sminkelhettem magam, nem kellett várni arra, hogy beszívódjon bőrömbe. Remek sminkalapnak is bizonyult, mert kiválóan megmaradt felette a sminkem, bár nem is használok túl sokat. Arcom nem kezdett el sem kiszáradni, sem pedig fényleni a nap folyamán, végig frissnek és szépnek éreztem. Rendszeres használatával pedig bebizonyította, hogy tényleg hatásos! Már két hónapja használom a krémet és azóta észre vettem, hogy ráncaim feltöltődtek, kevésbé észrevehetőek szemeim környékén és arcom más területein is.

Ráadásul a rosáceás problémámon is segített! Bizonyára sokan ismerjük ezt a problémát, mert rengeteg középkorú nő küzd vele. Az én orcáimon is jelentek meg piros foltok, először csak időjárás, vagy túl fűszeres ételek hatására, mára viszont állandóvá vált a pirosság és az apróbb kis erek látványa. Amire nem számítottam, hogy a ToxSkincare 24h Cream ezen is segített! Használata alatt visszahúzódott a pirultság orcáimról és sokkal egységesebb lett a bőrszínem, aminek nagyon örülök!

ToxSkincare 24h Cream

Nekem bevált!

Mint már említettem, már két hónapja használom a ToxSkincare 24h Cream-et, de még mindig rengeteg van a tégelyben, ami annak is köszönhető, hogy rendkívül koncentrált és kicsi mennyiség is elegendő egy használatkor. Én és a környezetemben élők is észrevették a változást és azt, hogy arcom megfiatalodott, amit teljes mértékben a krémnek köszönhetek! Hogy kinek is ajánlanám a terméket? Minden nőnek és férfinak, aki számára fontos, hogy bőre szép, üde és fiatalos legyen viszont végzetes orvosesztétikai beavatkozásokra nem szeretné elszánni magát. Ajánlom azoknak, akik hisznek a természet adta hatóanyagok erejében és nem szeretnék méreganyagokkal szennyezni bőrüket, vagy úgy vették észre, túl érzékeny bőrük a legtöbb kozmetikumra. És végül ajánlom azoknak, akik professzionális termékkel szeretnék kényeztetni bőrüket és olyan márkát választanának, ami ténylegesen megbízhat és hatásos!

Már a Te arcodon is megjelentek az öregedés jelei és szeretnéd velük felvenni a harcot, netán szívesen meglepnéd egy szerettedet a német, professzionális ToxSkincare márka termékeivel? A kizárólag organikus és mikromolekuláris hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok a legérzékenyebb bőrűek, vagy akár kismamák számára is megfelelőek! Ismerd meg őket webshopunkban, ahol a ToxSkincare 24h cream– et is megtalálod és akár bőrápolási csomag tagjaként is tiéd lehet.

Szerző: Ilona
Forrás: http://szaboimre.hu/toxskincare-24h-cream-borom-megfiatalodott/

 

ugrás fel