Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Kezelések, bőrtökéletesítés és ránctalanítás felsőfokon / toxSKINCARE ráncfelvarró kezelés férfiaknak

toxSKINCARE ráncfelvarró kezelés férfiaknak

toxSKINCARE ráncfelvarró kezelés férfiaknak

ToxSKINCARE ráncfelvarró kezelés – A férfi arcbőr fiatalságáért!

Ma már a férfiak körében is egyre elterjedtebb a kozmetikumok és kozmetikai kezelések használata, hiszen ez egyáltalán nem hiúság kérdése!  Bár a férfiak és a nők bőre más mértékben és időrendben öregszik, a 20-as évek elmúltával a férfi bőr hyaluron tartalma is folyamatosan csökken. Az kevésbé képes megtartani a nedvességet, ennek köszönhetően jelennek meg az első ráncok először a szemek és homlok környékén, majd később elkezd megereszkedni az arc bőre több területen is. Az elveszett hyaluron mennyiséget hivatott visszaadni a bőrnek megannyi orvosesztétikai kezelés, de ma már nem muszáj plasztikai sebészhez fordulnod, ha szeretnéd megtartani bőröd fiatalságát és sármodat. Ismerd meg a ToxSKINCARE luxus és professzionális, természetes segítségét annak érdekében, hogy minél tovább üde és feszes lehessen a bőröd. A ToxSKINCARE ráncfelvarró kezelés férfiaknak egy olyan alternatíva, mely anélkül fiatalít, hogy PEG-ekkel, vagy méreganyagokkal töltené fel bőrödet. Ráadásul nem vesz igénybe sok időt és kellemes, pihentető érzés!

Miért a ToxSKINCARE?

A toxSkincare egy német, prémium minőségű professzionális kozmetikai termékcsalád, mely orvosi tisztaságú, egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is.

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyagai az Argireline és a Hyaluronsav, melyek nagymértékben hozzájárulnak a ráncok csökkentéséhez és megelőzéséhez. Az argireline lokális pihentető és ránccsökkentő hatása leginkább egy botox kezeléshez hasonlítható, ám túladagolni lehetetlen, így a művi mimikai hatás kizárt! A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, sőt, értékes összetevői folyamatos használat mellett a további ráncok kialakulását is megelőzik.

A termékcsalád és a vele végzett kozmetikai kezelés, magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, jelentősen csökkenti az arc és nyak területén fellelhető ráncokat. B5 provitamin, A -,E-vitamin, édesmandula olaj tartalmának köszönhetően védi, hidratálja és ápolja a bőrt. Q10 liposzómái megkötik a szabadgyököket, így segítik megelőzni a légszennyezés és az UV sugárzás okozta károsodásokat.

Híres vendégeink is a ToxSkincare kezelésekre esküsznek!

Mádai Vivien

Mádai Vivien akkor ismerkedett meg a ToxSkincare termékeivel és kezeléseivel, amikor kisfiával volt várandós. Azóta is rendszeresen visszajár referencia szalonunkba, és otthoni bőrápolása során is használja termékeinket. Vivien hisz a természet erejében, épp ezért is szereti ennyire organikus termékeinket. A toxSkincare termékeivel Vivien is megelőzi a ráncok és bőrproblémák kialakulását!

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna is a toxSkincare termékei esküszik, ha arcbőrének fiatalon tartásáról van szó. Korinna már a 20-as évei közepén elkezdett arcbőrének megfelelő ápolásáról gondoskodni, hiszen tudja, hogy már ilyenkor kialakulnak az első szemkörnyéki és mimikai ráncok. A hét lépéses kezelés hatása a ToxSkincare termékeivel kiegészítve felér egy botox kezeléssel, ez mellett teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, így Korinna arcbőre megőrizheti ragyogását!

Müller Zoltán

Müller Zoltán énekes, színész számára fontos, hogy megjelenése mindig kifogástalan legyen, hiszen gyakran van reflektorfényben munkájában köszönhetően. Mivel fontos számára, hogy bőre természetessége is megmaradjon fiatalsága mellett, nem választ orvosesztétikai beavatkozásokat. Ehelyett a toxSKINCARE kezeléseit és termékeit használja!

Vásáry André

Vásáry André nagyon sok figyelmet szentel arcbőre állapotára, hiszen tudja, hogy az igényes külső alapja a megjelenés. André azért szereti ezt a kezelésünket, mert a botox kezelésekkel ellentétben ez teljes mértékben fájdalom és irritáció mentes, mégis kisimul és megújul tőle az arcbőr.

Tallós Rita

Tallós Rita színésznő mindennapjai a kamerák előtt történik, ezért kiemelt figyelmet fordít az arcápolásra. Arcbőrének ápolására csak prémium minőségű termékekre bízza magát. Mivel fontos számára, hogy természetes alapanyagú kozmetikumokat használjon, ezért gyakori vendégünk ToxSkincare hét lépéses kezelésünkre, amely PEG és méreganyag mentes. Rita legutóbbi kezeléséről egy kisfilmet is készítettünk.

A ráncfelvarró kezelés férfiaknak
lépésről lépésre

Első lépés: Minden új vendég esetébne ToxSkincare kozmetikusaink egy állapotfelmérést végeznek, mely során megvizsgálják a bőrt, behatárolják típusát és feltérképezik azt mikrokamerás eljárásunkkal, melynek segítségével 300 szoros nagyításban látható a bőr szerkezete, így még jobban megismerhető az. Ezt követően egy vendéglapra rögzítik a bőr állapotát és a kezelést is ehhez igazítják. Így minden vendégünk biztos lehet abban, hogy a kezelés tényleg az ő bőrtípusára és problémáira lesz szabva, így is segítve a fiatalos és egészséges bőrt.

Második lépés: Kozmetikusaink a bőr megismerése után a ToxSkinare hyaluron sav és Argireline tartalmú letisztító készítményével készítik fel a bőrt a kezelésre, közben a legapróbb szennyeződéseket, vagy sminket is eltávolítva a bőr felszínéről és mélyebb rétegeiről is egyaránt. Mivel termékeink mikromolekuláris méretben tartalmazzák az értékes és organikus hatóanyagokat, már letisztítás közben megkezdődik a vitaminokkal és ásványi anyagokkal való feltöltése.

Harmadik lépés: 3. lépésként ToxSkincare  ráncfelvarró maszkot alkalmazzuk florasome vitamin golyókkal. Ez egy exkluzív, többfunkciós Luxus Maszk Argireline-el, nagydózisú Hyaluronsavval, E vitaminnal, Florasome-al gazdagított egyedülálló Arcmaszk és Masszázs Krém Kombináció. Ez a tartalmas, luxus arcmaszk az értékes Argireline hatóanyag tartalmának köszönhetően jelentősen csökkenti az arc, nyak és a dekoltázs ráncait.  A rendkívül értékes argireline nevű hatóanyaga ránckisimító, botox hatású. Extra magas hyaluronsav hatóanyag tartalma biztosítja nedvességmegkötő hatását. Az értékes Q10 Liposzómák, Édes mandulaolaj, E vitamin pedig ápolják és védik a bőrt. Mikromolekuláris technológiájának és természetes liposzómáinak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, ezért bőrfeszesítő hatása azonnal érezhető.

Negyedik lépés: Kellemes ráncfelvarró masszázs toxSkincare massage krémmel. Argireline-el, nagydózisú Hyaluronsavval, E vitaminnal, Florasome-al gazdagított masszázs Krémmel történő kellemes relaxáló és ránctalanító masszázs. Az arc, és dekoltázs masszázs kiváló kiegészítője a téli szépségápolásnak, amikor bőrünk a hideg miatt erőteljesen igénybe van véve, kiszárad, kipirosodik. Most egy olyan kezelést ajánlunk Önnek, amivel megszabadulhat a száraz bőr kínzó-feszítő érzésétől, mindemellett kiváló alkalom az ellazulásra és megnyugvásra. A masszázs elősegíti a vérkeringést, így a sejteket tápláló anyagok felvételét, illetve a méreganyagok távozását a szervezetből.

Ötödik lépés: Botox hatású toxSKINCARE ráncfelvarró kezelés tű nélküli mezoterápiával, Argireline, hyaluronsav és Q10 bomba koktéllal. A leglátványosabb eredményt a toxSkincare kozmetikai családdal kiegészített tű nélküli mezoterápiás kezeléssel érjük el. A toxSkincare kozmetikai család kifejezetten az anit-aging kezelések, kiegészítőjeként jött létre. Egy kímélő, hatékony megoldás a botolinum injekció helyett, mely méreg- és vegyszermentes bőrtökéletesítő kezelést kínál kompromisszumok nélkül.

Hatodik lépés: toxSKINCARE 24 órás ráncfelvarró krém felhelyezése, mely a további 24 órában fejti ki hatását fokozatosan. A bőrtípusodnak megfelelő botox hatású, ránckisimító, 24 órás hidratáló krémet helyezünk fel a bőrre. Száraz és érzékeny a bőröd? Sajnos e bőrtípus jellemzője a látható mélyebb ráncok korai kialakulása és az állandó alul-hidratáltság érzete. Különös figyelmet kell fordítanunk az érzékeny bőr ápolására, fontos hogy magas bőrtoleranciával rendelkező, bőrgyógyászatilag tesztelt készítményt használjunk. A toxSkincare 24 órás exkluzív krém nem tartalmaz az érzékeny bőrűek számára allergén, mesterséges anyagokat. Megoldást nyújt a száraz és érzékeny bőr optimális hidratálására magas E vitamin és mandula olaj tartalmának köszönhetően. Az extra nagydózisú Argireline segít szisztematikusan eltüntetni a ráncokat. Többszörösen magas nedvességmegkötő Hyaluronsav tartalmának köszönhetően ragyogó, friss és feszes bőrt eredményez. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása 24 órán keresztül érezhető. Az Anti-aging kezelések végén tökéletes zárókrém.


A toxSKINCARE ráncfelvarró kezelés a tökéletes, organikus megoldás a bőrfiatalításra!
Exkluzív kezelésünk most fantasztikus áron, 17 900 Ft-ért vehető igénybe Szabó Imre Hair & Beauty referencia szalonjainkban! 

Szeretnéd bőrödet extra hatóanyagokkal feltölteni és kíváncsi vagy kiegészítő kezeléseinkre? Válaszd toxSkincare ráncfelvarró kezelésünket extra hyaluronnal, vagy Ráncfelvarró Plasma kezelésünket, melyeket szintén professzionális és nagy hatóanyag tartalmú készítményeinkkel végzünk azért, hogy bőröd minél tovább fiatalos maradhasson anélkül, hogy rengeteg gondot kellene rá fordítanod!

A kozmetikai kezelés nem ér véget a szépségszalonban!

A ToxSkincare márka alapelve, hogy a professzionális bőrápolást nem elég a kozmetikában igénybe venni, annak megtöbbszörözhető hatása, ha vendégeink otthon is professzionális és a kozmetikáinkban használtakkal egyező hatékony, mikromolekuláris hatóanyagokkal rendelkező termékeinket használják, így minden nap pótolni tudják a bőrből távozó értékes Hyaluront és más ásványi anyagokat és vitaminokat. Ezért termékeink lakossági kiszerelésben is kaphatók, melyek kiválasztásában minden esetben segítenek képzett ToxSkincare kozmetikusaink.

Mivel termékeink kizárólag organikus hatóanyagokból készülnek, nem lehetséges a túladagolásuk, így a kozmetikumaink otthoni használata egyszerű és senki nem tudja velük negatívan befolyásolni bőrét. Minden nőnek és férfinak ajánljuk őket akár már 25 éves kortól, vagy amikor megjelennek az első ráncok. Mivel nem tartalmaznak méreganyagokat, PEG- eket, kémiai konzerváló anyagokat, így teljes biztonsággal tudjuk ajánlani a legérzékenyebb bőrű vendégeknek is, hiszen az allergiás reakciók és veszélyes anyagok bevitele a bőrbe kizártak. Fontos, hogy minden felhasznált anyagunk biztonságos és ellenőrzött forrásból származik, hiszen ezek mikormolekuláris méretben vannak jelen termékeinkben, így valóban bejutnak a sejtek mélyére.

A ToxSkincare termékeit bőrgyógyászok és plasztikai sebészek is ajánlják orvos esztétikai beavatkozások után, hiszen összetevőinek köszönhetően megakadályozzák a fényérzékenység kialakulását, valamint gyorsítják a gyógyulási folyamatokat, segítik a bőr regenerálódását. Termékeink használatát már a 30-as évek elejétől ajánlatos használni, hiszen rendszeres használat mellett lassítják a bőr öregedési folyamatait, növelik az arcbőr ellenálló képességét, ennek köszönhetően a kialakuló ráncok arányát és mértékét is.

Vendégeink egyik közkedvelt, kedvenc terméke a toxSkincare Lifting Serum, amely  egyedülállóan magas Argireline és Q10 liposzóma koncentrátum, azaz botox hatású készítményLifting Serum praktikus kiszerelésben, Roller formájában is kapható. A roller célzott felhasználása a ráncok mentén, ami megakadályozza az anyagpazarlást. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően mélyen felszívódik a bőr legmélyebb rétegeibe is. Organikus összetevőinek köszönhetően, bőrgyógyászok és plasztikai sebészek ajánlásával minden bőrtípus számára ideális választás. A Serum eredménye már egy hét után szemmel látható! Ismerd meg részletesen a termékünket, amelyet megújult webshopunkból könnyedén meg is rendelhetsz!

A toxSKNCARE 24 órás hidratálói tökéletesen alkalmazhatóak minden bőrtípuson. Elegendő reggel és este egy kis mennyiséget kenned bőrödre és nem kell attól tartani, hogy olajos érzetet hagy maga után, mert pillanatok alatt beszívódik, ez után észre sem vehető a jelenléte, csak a bőrre kifejtett jótékony hatása. Ezért is kedvelik kifejezetten férfi vendégeink. Bár a legtöbben kezdetben ódzkodnak tőle, hamar rájönnek, hogy csak jó tulajdonságai vannak! Nagy mennyiségben tartalmaz hyaluron savat és argireline-t, melyek mind beépülnek a sejtekbe és segítik a bőr vízmegkötő képességének visszanyerését, ezzel feltöltve a ráncokat és újra rugalmassá téve a bőrt.


Termékeinket megújult webshopunkból pillanatok alatt megrendelheted! 

tox_krem

Tökéletes megoldás ráncok, rosácea és bőrproblémák ellen!

Mivel a ToxSkincare termékek rendkívül hatékony és mikromolekuláris méretű hatóanyagokkal készülnek, valóban bejutnak a bőr mélyére és így javítják annak állapotát, feltöltik azt vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nedvességgel. Így rendkívül hatásos a ráncok, rosácea és egyéb bőrproblémákra, akár idősebb kori aknék, pattanások megjelenése esetére is. Az eredmény már egy kezelés után szemmel látható, de a legjobb és hosszan tartóbb bőrfiatalság érdekében ajánljuk a kúraszerű alkalmazást, mellette pedig otthoni termékek használatát is. Nem kell visszariadni az otthoni kozmetikumoktól, hiszen használatuk nem vesz igénybe sok időt és igen egyszerű, de hatásos!

Vendégeink véleménye a ToxSKINCARE ráncfelvarró kezelés eredményeiről

Férfiként nem igazán szeretek pepecselni a bőrápolással, de amikor megjelentek a ráncok a szám és a szemem mellett, tudtam, hogy valamit tennem kell. A feleségem kozmetikusa ajánlotta ezt a kezelést, biztatva, hogy nagyon sok férfi jár hozzá. Munkám miatt arcbőröm is zsíros és problémás, így a plasma kezelés mellett döntöttem. Azóta is visszajárok hozzá, mert látom a változást! – Máté (47)

Bár először ódzkodtam a kezeléstől, de feleségem rávett, hogy menjek el kozmetikusához, aki a ToxSKINCARE ráncfelvarró kezelés hatásait elmondva meggyőzött, hogy próbáljam ki. Meglepett, milyen kellemes volt, a végeredmény pedig szemmel látható! Csak ajánlani tudom férfi társaimnak is!- Péter (51)

Kérdés esetén minden érdeklődőnk és vendégünk számára kozmetikusaink rövid időn belül válaszolnak. Legyen szó bőrproblémáról, kialakuló ráncokról, bőrtípus megállapításról, vagy csak a megfelelő termékek kiválasztásában való segítségről, szakembereinkkel várják a megkereséseket. Kapcsolatfelvétel  az info@toxskincare.hu e-mail címre történő e-mail írással lehetséges, vagy Facebook oldalunkon is felveheted velünk a kapcsolatot.

A lap alján található kapcsolatfelvételi form kitöltésével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot! 

Szeretnéd, ha arcbőröd újra feszes és élettel teli lenne? Nem szívesen vetnéd magad mesterséges és orvosi kezelések alá? Szívesen kipróbálnád kezelésünket? Jelentkezz be  a hét lépéses ráncfelvarró kezelésünkre kedvezményes áron a Szabó Imre Hair & Beauty szépségszalonokba, és élvezd a ránc és probléma mentes arcbőrt! 

ugrás fel