Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / ToxSkincare Ultimate Lifting Serum- Üvegbe zárt fiatalság

ToxSkincare Ultimate Lifting Serum- Üvegbe zárt fiatalság

ToxSkincare Ultimate Lifting Serum- Üvegbe zárt fiatalság

ToxSkincare Ultimate Lifting Serum- Üvegbe zárt fiatalság!

Kis üveg, hatalmas hatóanyag bomba! Ez az első dolog, ami eszembe jut, mikor a ToxSkincare ultimate lifting serum hatásairól kérdeznek ismerőseim. Születésnapom alkalmából leptek meg egy ToxSkincare ajándékcsomaggal, melyben a serum is benne volt. Amint megláttam, alig vártam, hogy kipróbálhassam, mert már én is régóta szemeztem vele és kíváncsi voltam, tényleg olyan hatásos a ráncokkal szemben, mint, ahogy mondják. Ha már a Te arcodon is megjelentek az első ráncok és szeretnéd bőrödet minél tovább fiatalosan tartani, ismerd meg velem a ToxSkincare ultimate lifting serum erejét!

Mi is a ToxSkincare

Mivel bőröm igen érzékeny, mindig nagyon meg kell néznem, milyen kozmetikumokat használok, főleg azokat, melyeket szemeim környékén is alkalmazok, mert a legtöbb krémnek még az illata is irritálja őket. Arcom pedig sokszor kipirosodott már új termékek kipróbálásakor. Így kicsit nehezebb is olyan kozmetikumokat találni, amik a ráncok ellen is segítenek, de nem vagyok allergiás hatóanyagaikra. Sajnos manapság rengeteg márka alkalmaz méreganyagokat és mesterséges kemikáliákat. Ezért, a ToxSkincare márkának is nagyon utána néztem. Először is azért tetszett meg, mert amellett, hogy egy professzionális német márka, kizárólag organikus hatóanyagokkal dolgoznak. Ezen túl, a biztonságos és nagy dózisú anyagok mikromolekuláris méretben vannak jelen a termékekben, így azok valóban a sejtek mélyére jutnak és ott ki tudják fejteni hatásaikat. Fő alapanyagaik a Hyaluronsav és az Argireline, illetve megannyi természetes olaj, vitamin és ásványi anyag. Ezek után az információk után kíváncsian vágtam bele a Toxskincare ultimate lifting serum kipróbálásába!

Ultimate lifting serum

Egyből levett a lábamról!

Egy kis ezüst dobozban várt rám a 30 ml-es kiszerelésű ToxSkincare ultimate lifting serum, ami igényes és letisztult üvegcsében, pumpás fejjel van ellátva. Már a kialakításán is láttam, hogy ez egy professzionális és luxus termék. A szérumnak nagyon lágy, édeskés illata van, egyáltalán nem túlzó és hamar elillan, így egyáltalán nem irritálta szemeimet sem párolgásával. A pumpa egyszeri nyomásával elegendő termék jött ki az üvegből, hogy az egész arcomat és nyakamat bekenhessem vele, ütögető mozdulatokkal vittem fel bőrömre, miután megtisztítottam azt. Nagyon kellemes volt, egyből beszívódott és nem hagyott maga után ragacsos, vagy olajos érzetet. Ez után alkalmaztam a szintén születésnapomra kapott ToxSkincare 24h Cream-et, mely szintén idősödő bőrre ajánlott. Kíváncsi voltam, hogy milyen érzés őket egész nap viselni, hogyan viselkednek smink alatt és mennyire tartják azt meg.

Így hát, a szérum és a krém felvitele után kisminkeltem magam és, bár nem használok sokat, egész nap figyeltem, mennyire marad fenn arcomon. Nagyon jól viselte a szérum az egész napos rohangálást, munkát, egyáltalán nem fénylett a bőröm és nem is száradt ki. A sminkem is nagyon jól tartotta, nem úgy, mint sok más termék, amiket eddig próbáltam. Nyugodtan állíthatom, hogy elsőre nagyon tetszett a termék!

Ultimate lifting serum

 

Hosszútávon is bevált!

Már két hónapja használom a ToxSkincare ultimate lifting serum-ot és rengeteg változást vettem észre én is és környezetem is a bőrömön. A szemem környékén lévő ráncok elhalványultak, feltöltődtek, amit a ToxSkincarenek köszönhetek. Mivel a nyakamon és dekoltázsomon is használtam a terméket, ott is megfiatalodott bőröm, aminek külön örülök. Sokkal fiatalosabbnak és üdébbnek érzem magam. Az orcáimon megjelent rosáceás foltok is elhalványultak és bőröm sokkal egységesebb tónusú lett. Az is meglepett, hogy milyen lassan fogy a termék, hiszen, mint már említettem, két hónapja használom és még mindig rengeteg van a szérumból. Csak ajánlani tudom minden olyan nőnek és férfinak, aki szeretné hosszútávon fiatalosan tartani bőrét anélkül, hogy valamilyen komoly beavatkozásra szánná el magát. Mivel hatóanyagai természetesek és organikusak, így az érzékeny bőrű sorstársaim és akár kismamák is nyugodtan használhatják, hiszen tényleg nem okoz semmilyen allergiás reakciót! Nekem bevált, így már nem is kell tovább kutatnom hatásos és biztonságos kozmetikumok után!

Ultimate lifting serum

Tagadj le éveket korodból és legyél bőröd minden nap fiatalos, üde és feszes! Megtetszett a ToxSkincare ulitmate lifting serum és Te is szívesen kipróbálnád? Webshopunkban megtalálod minden ToxSkincare termékünket, melyek mind csakis prémium minőségű, organikus hatóanyagokkal készültek! Ismerd meg Ilona véleményét a ToxSkincare 24h Cream-ról is és tudd meg, arról milyen benyomásai voltak!

 

Forrás: szaboimre.hu
Szerző: Ilona

 

ugrás fel