Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Blog / Vozár Noémi, kozmetikus véleménye a toxSkincare cosmetics-ről

Vozár Noémi, kozmetikus véleménye a toxSkincare cosmetics-ről

Vozár Noémi, kozmetikus véleménye a toxSkincare cosmetics-ről

A Szabó Imre Hair & Beauty budai szalonjának egyik kozmetikusa vagyok. Ha meguntad a keresgélést, és szeretnéd végre megkapni a jelenlegi legmodernebb és leghatékonyabb kozmetikai  kezeléseket, akkor jelentkezz be hozzám!

Kozmetikusként munkánk eredményességét nagyban meghatározza  a kozmetikánkban használt anyagok minősége. A vendégeim azonnali látványos eredményt várnak egy-egy ránctalanító kezelés után, amit a  toxSkincare német prémium kategóriás termékcsaláddal érek el.

A toxSkincare az elsők között volt aki, nagy dózisú hatóanyagként használta az Argireline-t, amely „botox hatású” hatóanyagként  ismert. A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján nagy sikerrel használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, sőt, a további ráncok kialakulását is megelőzi. Az izomösszehúzódásért az Acetylcholine nevű neuritranszmitter felelős.

kozmetikus velemenye toxSkincareAz Argireline a synapszis hézagban fejti ki hatását az által, hogy az izom receptorokhoz kevesebb Acetylcholine jut el. Ezért az izmok nem húzódnak össze olyan erősen, gyorsabban regenerálódnak, így a bőr kisimul. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, és nem bénítja az izmokat.

Az alap ránctalanító kezelés hatékonysága tű nélküli mezoterápiával és bioface lifting mask használhatával tovább fokozható, és az otthoni bőrápolással kiegészítve az eredmény sokáig fenntartható, és hihetetlenül látványos.

Néhány vendég rendelkezik már otthoni használatra kifejlesztett ultrahang készülékkel, jó hír számukra, hogy a szérumukat pumpás kiszerelésének köszönhetően gazdaságosan és sterilen tudják hosszú ideig használni.

Számos kozmetikai márka tesztelése után azt tapasztaltam, hogy leghatásosabb ránctalanító kezeléseket a toxSkincare termékcsaláddal tudtam végezni, és az otthoni használatra kínált termékek is ugyanolyan gazdag hatóanyag tartalommal rendelkeznek, mint a kozmetikában használtak, ezért vendégeim bőre az otthon folytatott szakszerű ápolással együtt már egy hónap alatt éveket fiatalodik.

Próbáld ki Te is toxSkincare kozmetikumokat, akár Noémi segítségével. Vagy, ha már rendelkezel saját toxSkincare kozmetikussal vedd fel vele a kapcsolatot. 

Kozmetikusként pedig próbáld ki kezdőcsomagjainkat kedvező áron! 

Kezeléseink

Kezdőcsomagjaink

WEBSHOPtx_contact

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+36709426348

ugrás fel