Hamarosan megnyit központi szalonunk, a Budapest Brain WashKapcsolatfelvétel szakembereknek
Kezdőoldal / Szakmai vélemények / Würfel Diana, kozmetikus véleménye a toxSkincare-től

Würfel Diana, kozmetikus véleménye a toxSkincare-től

Würfel Diana, kozmetikus véleménye a toxSkincare-től

Professzionális és luxus hatóanyagok elérhető áron

Würfel Diana vagyok, kozmetikus, sminkes. Tanulmányaimat az Elite Kozmetikusképző alapítványi Szakiskolában végeztem. Szakmai tapasztalataimat 2013 októberétől folyamatosan építem. Kezdetektől nyitott vagyok az újdonságokra, számos továbbképzésen vettem és veszek részt, hogy munkám során ezt kamatoztatni tudjam.

Nagyon fontosnak tartom, hogy prémium minőségű és természetes összetevőkből álló termékekkel kezelhessem vendégeimet. Erre leginkább alkalmas a német, luxus minőségű Toxskincare márka, amely magas hatóanyag koncentrációjának és nanotechnológiás előállításának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe is képes eljuttatni a hatóanyagot. Organikus hatóanyagai nem allergének, így a legérzékenyebb bőrre is kiválóan használhatóak anélkül, hogy bármilyen mellékhatásuk, lenne. Olyan öregedés gátló termékcsalád ez, ami kifejezetten a már meglévő és éppen kialakuló ráncok eltüntetését célozza, de ezen túl minden bőrtípus számára megfelelő.

A termékcsalád fő hatóanyaga az Argireline: ez olyan nővényi fehérje, amely egyrészről természetes úton tünteti el a meglévő mély ráncokat, másfelől pedig gátolja az újabbak kialakulását anélkül, hogy az izmokat bénítaná. A kezelés méreg-, vegyszer-, tű- és fájdalommentes, és nem eredményez művi hatást. Ezen túlmenően olyan jótékony hatóanyagokat is tartalmaz, mint például a hyaluronsav, az édes mandula olaj, a coenzym Q10, melyeknek bőrvédő, regeneráló és hidratáló hatása is van a bőrünkre.

A Toxskincare kezelésekkel már az első alkalommal látványos változást lehet elérni, de a tartós hatás elérése érdekében a rendszeres kezelések és a Toxskincare-el való otthoni ápolás is szükséges, mivel hosszú távon csak ezzel tudunk eredményt elérni. Otthonra szánt kozmetikumaik ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kozmetiai kezelések során használtak, így tökéletesen kiegészítik egymást. Kiválóan alklamasak akár plasztikai, orvosesztétikai beavatkozások után, mert nem okoznak pigment elváltozást, vagy hegesedést. Bátran használhatják kismamák is, mert a kizárólag organikus hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok nem károsak a magzat számára.

Szeretettel várlak, ha minőségi és professzionális bőrfiatalításra vágysz, organikus és luxus hatóanyagokkal. Vendégeim eddigi tapasztalataira és saját véleményemre alapozva biztosan elégedetten és fiatalos bőrrel távozol majd.

Kozmetikusként saját szalonodban is kipróbálnád a ToxSkincare professzionális kezeléseit és termékeit? Ismerd meg próbacsomagjainkat és tegyél egy próbát velünk.

Kezeléseink

Kezdőcsomagjaink

WEBSHOPtx_contact

Kapcsolat:

info@toxskincare.hu

+36709426348

ugrás fel